Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Arkdas sorunu sizce kım haklı
0
oy
307
göst.
6 Mayıs 2022
Diğer
kategorisinde
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
soruldu
Bayramın 2. Gunu dısarıya cıktık esımle bızım arkdas grubumuz var oradan bur arkdasla aynı yerde denk geldık eslerımız arasıp konustular işiniz bıtınce bı yerde kahve ıceriz diıye tamam dedık Roger arkdasımızda memlekete aılesının yanına gdıcektı oype demıstı biz gıttı bılıyoruz.bız foto atınca bu aradı bizi siz beni dısladınız bana demedınız ben cok kırıldım flan dedi konusmaya fırsat vermedi kapattı telefonu aradık acmadı aksamına davet ettim evıme yanlıs anladın planlı degıldı bukusmamız dedim gel hep beraber oturalım dedım gelmedi . Instagram'da fotolarımızı begenmedı flan neyse bugun dıger arkdasın begenmis benımkını begenmemıs arkdasım dedı bende kızdım kusura bakmasın elımden gelenın fazlasını yaptım ınanıp ınanmamak ona kalmıs ben bıdaha aramam onun aramasını beklıcem cocuk gbı yaptıgı sey bende ona kırıldım dedım.yaptıgı sey o kadar sacmakı ben maddıyat yuzunden aılemın yanına gidemedim ama ogunum cok güzel gecmısyı zehır ettı.aramıcam o arayana kadar sızce de haksız degılmı
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
6 Mayıs 2022
Esrat
(
9,242
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne takıyorsun ya herhalde bu dunyada arkadssa bırtek ben önem vermiyorum.bşr arkadasın vardı oda saglam darbe vurdu salladım gerisini. Begenmesin sen ailenle mutlumusum boswer o yol alsın
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
Taktıgım sey haksız durumuna dusurmesı planli bseyde olabılırdı bu kadar tepkı vermesi canımı sıktı deger verıp sevdıgım arkdasımdı sadece beklemıyordum o uzdu benı
6 Mayıs 2022
Esrat
(
9,242
puan)
tarafından
yorumlandı
Ewet ğzer ama takma ya
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Mayıs 2022
Araszerya
(
308
puan)
tarafından
cevaplandı
Aman Allah ım ne diye takıyorsun ki açıklaman yap geç hayır zorunda ısın ki belki bugün onunla tek çıktık yarın seninle ne bu şimdi anlamadım hiiç gelemem öyle şeylere
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte onun ıstedıgı oype sanırım ara ara Boyle oldu oda dıger arkdasla gorustu ben hıc takmadım dıger arkdasla kotu hısserttık kendımızı keyfımız kacrı
6 Mayıs 2022
Araszerya
(
308
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşver gitsin ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yazdıktan sonra nasıl yazmışım. Acaba okuyan anlar mı diye hiç dönüp en azından bir kez bile okumuyor musunuz :)
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaaaa kızımı sallıyordum ayagımda nasıl yazdım bakmadım tabletten yazmak cok zor oluyor
6 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kıyamam ya . Çok anlamadım kuzum ama bence bu hayatta hiç birşeyi takma. seni gerçekten seven zaten hep yanındadır dostta , eşte , ailede
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızım telefon tablet gorunce uyumuyor bnde gormesın diye hızlı hızlı yazdım klavye azızlıgıne ugradım,:)uzuldugum seyde bu beklemiyordum hıc ama dedıgın cok dogru canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Mayıs 2022
Duru0608
(
3,102
puan)
tarafından
cevaplandı
Taktigin konuyu anladim.dinlemeyip seni haksiz gorup bide ustune sa.lakca trip atmasi.bi msj at.olayi anlat.en sonunada ben smdi sana herseyi anlattim icim rahat inanip inanmamak sana kalmis.su saatten snra ben seni aramiyorum de.
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
Onunda istedıgı sey onu aramamız ama biz dıger arkdasla cok aradık onada aynı tepkı vermıs bızde o arasın ozaman dedik.beklıcem artık gercekten cok uzuldum beklemezdim hıc
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Mayıs 2022
Nur dilek
(
1,785
puan)
tarafından
cevaplandı
Amaan bekarken bile arkadaş tribini cekmeyen ben bide evliyken mi ugrascam peehh
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaaa en guzeloi wallahı:)
6 Mayıs 2022
Nur dilek
(
1,785
puan)
tarafından
yorumlandı
Colugum çocuğum var onun bunun tribine vakit ayıramam sjsjdh
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bu kadar takılma değmez
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
Takmıyorum canım sadece boyle yapmasına uzuldum beklemezdim elimden geleni yaptım gerısını o dusunsun
6 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yani sen elinden geleni yapmışsın zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Mayıs 2022
pikachu.53
(
1,909
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım o arkadas kaç yasında çocuk gibi küsüp darılınca resim beğenmeme Trip atma takma boşver ya öyle insanlarla ugrasılmaz canım illa haber vermek mi lazım görünce içersin kahve çay zorunda degilsinki haber vermeye
6 Mayıs 2022
Hayal53
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte bunun farkında degil sanırım ıstedıgı sey bırbırımızden ayrı bısey yapmayalım hep beraber olalım ama öylede olmuyor işte cok zor.uzuldugum sey ne zaman mutlu olsam hep bırı bısey yapıyor ve hep deger verdıklerım yapıyor bunu
6 Mayıs 2022
pikachu.53
(
1,909
puan)
tarafından
yorumlandı
Bosver canım arana mesafeni koy gitsin sen keyfine bak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz