0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim kuvozde 1 aydır salı günü emzirmeye çağırdılar kızlar muhtemelen ondan sonra taburcu olacak siz kaç günde taburcu oldunuz sizi de emzirmeye çağırdılar mı bana bilgi verirseniz çok sevinirim birde özelde bebeğim benim için ayrı bir ücret istiyecekler mı

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuvezde kalinca istemiyorlar diye biliyorum kuzum .Beni 2. Gun emzirmeye cagirdilar .8. gune kadar orda kaldim ben .yogun bakim unitesinin yaninda annelerun kaldigi bi oda vardi .Orda kaldim .
tarafından
Çok teşekkür ederim canım merak ettim bende ücret alınacak mı diye
-Reklam-
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Rabbım şifalar versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canim benim oğlan dogdugunda 3 gün hastanede yattı sarılık yüzünden o sürede gidip emzirjyordum ben ama
tarafından
Ben 1 ay sonra ilk defa emziricem hep süt sagiyordum
0 oy
(10,022 puan) tarafından
13. Gün emzirme ye çağırdılar 3 gün sonra taburcu olduk çok şükür
0 oy
tarafından
özelde doğum yaptım bebeğim küveze girdi 1 hafta kaldı sonra emzirmeye çağırdılar 2 gün 2 saatte bir gittim emzirdim 3. gün taburcu oldu ekstra ücret ödemedim sadece doğum parası ödedik 
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Cnm bzmki emzirinde ertesi gün aradılar hemen 36. Haftayı tamamlanması beklediler
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Benm oğlumda özel hadtanede kaldı tek kuruş ödemedrn muayenelerinde hepsini yaptırıp öyle çıktık. Ben çıkarttıktan sonra emzirebildim. Çıkarken işitme testi felan yaptırdık. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 108 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
13 cevap 114 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde 4 melek annesi (1,069 puan) tarafından soruldu
+18 oy
41 cevap 1,309 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu