0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar ben haksız mıyım  bilmiyrum asamiyrym içimde lütfen okuyup yorum yapar.misiniz ben eşimle üç sene önce tanıştım çok sevdim sevildim fakat eşimin ailesine bir türlü kinim bitmiyor.

Ben İst. Atanıp geldim eşim de o şekilde bir ablası var İstanbul'da biz sevgiliyken gözüm aşkla bakarken hicbirseyi umursamadım ben yurtta kaldım eşim boşuna ev masrafı olmasın zaten bu yaz evlenicez dedi ( pandemi girdi nişanlılık bir sene sürdü) ve eşimin ablası beni bir kez bile bu kız yurtta kalıyor birgün yemeğe çağırayım demedi hani sevgili olsak anlarız nişanlıyız . birgün oğlunun doğum günü o zaman nişanlıyız yine telefonda sesi geliyor arzuyu al gel dedi eşimde ben o gün calisiyrum dedi hı tamam hani demedi ki sadece kadınların geldiği doğum gününe arzu da gelsin gelinimiz diye . Nişanlanacagimiz zaman ne eşimin annesi ne ablaları beni bir kez bile arayıp bir ihtiyacın var.mi demedi tüm giderleri kendimiz karşıladık beklentim maddiyat değildi ben manevi olarak çok yalnız kaldım abartıyorsun diyebilirsiniz ama ben tek kız çocuğuyum ailem o kdr özen gösterdiki eşimin ailesi ise hiç oralı olmadı ben iki ablasına çok güzel bohça yaptım çocuğu oldu birinin içine altınını koydum bana bir teşekkür bile edilmedi . Bunlar geçmişte kaldı ama unutamıyorum . Şimdi evliyiz ama ablası bize gelmek istediğinde beni asla aramıyor kardeşini arıyor ama hazırlığı ben yapıyorum mesala eşimin ailesinde herhangi birşey olduğunda asla ama asla yanımda konuşulmuyor hicbirseylerini bilmem en basit bir olayı bile ortamda öğrendiğimde hemen konuyu kapatıyorlar . Ailem eşimi çok seviyor bende öyle ama dış kapının dıs mandali moduna sokulmaktan çok yoruldum . Ben kürdüm eşim Karadenizli ilk zamanlar bunun şakasını bile yaptılar o  kadar zoruma gitti ki birgün ev ortamindayiz eşimin kuzeni evlenmek istemiyor işte seni çingeneye ya kürde bile veririm yeterki evlen dediler sonradan kusura bakma dendi ama çok alındım .  soğuk olmak istemiyorum onlara ama yanlış mı düşünüyorum . Kusura bakmayın çok doluyum hakkınızı helal edin .  

11 Cevaplar

0 oy
(1,928 puan) tarafından
Zor canım. Vefaya ahde vefa gerekiyor. Umursama uzak dur ve o kadar düşünme. Bırak onlar düşünsün. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
O kadar iyi niyete yanlıs davranılmış.bence haksız tarafın yok. 
0 oy
tarafından
Belki içine kapanık birisidir ben 5 yıldır evliyim gorumcem bir kez olsun beni evine çağırmadı hadi gel çay içelim demedi benim annem 5 yılda 1 kere olsun gorumcemin evine gitmedi ben bi istemede bir nisanda bide düğünde gorumcemi gördüm mesela 1 yıl içinde 3 kere oda evi yakın hee uzak değil onun huyu da öyle 
0 oy
(436 puan) tarafından
Benimde eşim kurt ben Karadenizli yım.Sana en azından kötülükleri dokunmamış ben de çok şey yaşadım kaynanamla bunlar yüzünden insan asla ısınmıyor benim içinde artık ağzıyla kuş tutsa faydası yok çünkü çok ağlattı beni.Yasadigin şeyler senin büyük şeyler kötülükler değil ama yinede insan ısınmaz çünkü benimsenmemissin sende öyle devam et mesafe koy kafana takma boşver 
0 oy
(712 puan) tarafından
Kuzum emin ol böyle olmak daha güzel kafan rahat en guzeli keşke zamanında bende o meseleyi koysaydin  kafan rahat sende mesafeli ol esin sana evine iyiyse  gerisini düşünme 
0 oy
(240 puan) tarafından
O kadar haklısın kii soğumakta yaptıkları seylerle insanlıktan alakadar olmadıkları çok ortada. Yaptıği şaka da hiç hoş değil. Mesafe koy bu insanlara Karsi hiç bir şey kaybetmezsin
(13 puan) tarafından
Zaten mesafeliyim evlendiğimden beri hamileyim ve şuan gribim kemiklerim sızlıyor eşimin amcası şehir dışından geldi  gorumcemde kalıyor bn davet ettim ilk defa gelmişler sonuçta  birgün sonra soğuk aldım hani ayıp olmasın diye toparlanmaya çalışıyorum ama değmiyor bunlara . Esim ablasını bir durumdan dolayı aradı bugün haberim yok diğer amcamda bizimle gelecek haberin olsun bunu bana yine soylemeye tenezzül.etmiyor
(240 puan) tarafından
Keşke davet etmeseymişin hiç bir şeyi haketmiyo böyle insanlar
(13 puan) tarafından
Ağzımdan çıktı bir kere pişman oldum sonrasında bu halimle ağırlayacak halim de yok zaten
0 oy
(7,613 puan) tarafından
Bende senin gibi Kürdüm eşim Karadenizli eşimin ailesi tarafında da böyle insanlar var o yüzden onlara karşı hep soğuğum  sonra da neden soğuksun diyorlar. 
0 oy
tarafından
Sanki beni anlatmis gibisin calismak zorundayim ev almak icin annemde calisiyor hemde emekli diyo kaynanan baksin cocuga ben maasimi size veririm her ay sizde kredi odersiniz kendi maaslarinizla ustune 200 bin para da veriyor kaynanam ne maddi ne manevi yanimiada kopeklero var ama asiri tuy dokuyor bahceye koy diyorm yok dio evin icinde durcak 1 bucuk sendr evin icinde senin icin cikaramam demeye getiriyo bende actm agzimi yuldum gozumu bi oglun var yardimci olmuyosun kizin evlendiginde asla seni yanima almam dedim bende koca bulur evlenirm napim kmse bakmazsa dedi dedim benim annemm yardimiyla aldigimiz eve adimimi bile atamicaksin acik acik soyledim yarin geliceklermis bize esimle goruntulu konusuyodu sordum kahvaltyami yemegemi gelirsiniz blmiorm ablana sor dedi gorumcem abla dedigim ne tuhafsiniz kizinin sozumu geciyo senin dedim eşimde ordan el etti bosver der gbi bissy demedim hicbsey hazirlamicam kek yap dedi yapmicam hic ugrasamam gelsin kuru kuru oturur gider artik umursamamaya calisiyorum biz karadenisliyiz ablamin eşi kurt hemde tam yani ama asla boyle sorunlar olmadi biliyomusun kaynanasi kayinpederi okdar sahane insanlarki
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Benim eşimin ailesinin aynısı beş para etmezler o yuzden hic takmıyorum kafama bana dokunmayan yılan bin yaşasın tabiki haklısın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
18 Mart 2024 Aile kategorisinde heygirls (654 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 885 göst.
13 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 605 göst.
7 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Zeynepemine22 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 547 göst.