0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (3,594 puan) tarafından
Kizlar beyazlar kısa sürede sarariyor acaba yüksek derecede yikadigimiz için mi sarariyor 90 derecede yıkıyorum hemen sarariyor 

3 Cevaplar

0 oy
(14,234 puan) tarafından
Surdan kimseye oxi power denetemedim ya 3540 lira bir sey :) onu kullan sonra bak bakalim beyazlar tuller nasil:) simdi gelcekler reklam koktu buralar diye:) ya rrklam yapmyrm.vallahi urunleri guzel kullanin gorün
(14,234 puan) tarafından
Inanamiyorummmm su an homm kullanan biri cikti :)kiz hic bilmiyodum ay sevindim valla ben inandiramiyorum cunku:) oxi okdr satilan bir urunki herkes stok yapiyo baska urunlerinude kullandin mi danismanimisin birinden mi aldin
(4,042 puan) tarafından
Komsu yapıyor bizim o yağ sökücü falan hepsini aldi ama bende sadece oxi var o kaynak suya attığında ki kopurmesi beni aliyo
(14,234 puan) tarafından
Her urunu is kolaylastirici iyonize damla dene bide o da harika banyo wc harika hepsi guzel ama favorilerim
(4,042 puan) tarafından
Pahalı ama ürünleri
(14,234 puan) tarafından
Kaliteli ben danismanligini yapyrum yuzde 30 indirimli aliyorum bide uzun zaman gidiyor oyuzden bu zamanda bence normal bide isin icindr olunca garipsemuuosun sistemden dolayi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben beyazları çamaşır sodasiyla yıkıyorum bazen de domestos koyup bir gece makinede bekletiyorum bembeyaz oluyorlar 
(14,234 puan) tarafından
Onyargili olma bikere dene bence domestosu birak:)
tarafından
Ön yargılı değilim canım senin dediğin markayı ilk defa duydum
(14,234 puan) tarafından
Valla canim insanlar bu networke cok onyargili cunku bi duymuslar ellerinde katalog gezenleri satis yapanlari her markayu oyle saniyirlar gayet is kolaylastrici urunleri var homm.bitkisel arastirabilirsin
(14,234 puan) tarafından
Herkesin dilinde birde dolandiricilar lafi yaa seni kim neden dolandirsin parasini verip urun aldigin bor yerde nasil dolandirilmis oluyorsun bazen genis ve buyuk dusunemyruz insanlar sebelerdir markettwn alisveris yapyor ama kimseye garip gelmiyor marketini degistirceksin diyince dolandirici oluyo
0 oy
tarafından
Anway in beyazlitcisini kullanym bende çocuklarımn kıyafeti için çok bakmıştım anway ve oxi önerdiler ben anwaydan memnunum çıkarıyor lekeleri

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,828 soru

24,406,307 cevap

350,520 kullanıcı

...