0 oy
697 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar kaynanamla yaşıyorum yaşamak istemiyorum ev üstüne ev olmuyor cikartmiyolar ayrı eve kocamda istemiyor ayrı ev napmam lazim 

16 Cevaplar

+2 oy
(22,067 puan) tarafından
Surekli huzursuzluk çıkar nebiliyim huzr verme
(45,018 puan) tarafından
10 cm le doğurman dileğiyle bacim
(1,152 puan) tarafından
Ayh amiiiiin inşallah Allah razı olsun
(3,354 puan) tarafından
Benden artı :))
(22,067 puan) tarafından
Ayyyyy bi doguraydin valla dort gozle bekliyom :D
(1,152 puan) tarafından
Ay vall bende yaa bende gelsin artık loo beden diye bısey kalmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
hir gir gurultu kavga . pisman olsunlar tutmasinlar aklima baska sey gelmedi
(12 puan) tarafından
Kayın babam yurt dışında araba aliyolar bahçe aliyolar bir evi çok görüyorlar karnımda cocug var ne yapacam bipmiyorum istemiyorum çok patavatsız insanlar dedikodu fesatlık iftira herşey var ben sevmiyorum böyle şeyleri okadar çaresizim ki
0 oy
(803 puan) tarafından
Kocan arkanda değilse ayrılmam zor canım keşke baştan ayrı gitseydin
(12 puan) tarafından
Kaçarak evlendim
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Kocanı ikna edecen canm

Ayrı evin rahatlığını güzelliğini anlat 

Ayrı evde aramizdaki iloskide farklı olur de
(12 puan) tarafından
Anlatıyorum başıma bekçi dikmeden yapamıyor anlamıyor  annesinden ayrılmıyor bıktım gerçekten
0 oy
(211 puan) tarafından
Kocana ıyı bı ders ver kac kurtar kendini. Benım kocada oyleydı oyle bi kazık yedıkı daha taviz vermıyo hoş kiraya cıkamadk ama olsn oda olur inşallah 
(12 puan) tarafından
Gittim geldiler peşimden alcaz alcaz diye geri getirdiler oğlan askere gitmedi dediler ee kaç yaşına geldi tecilli niye gondermiyorsunuz bilerek gondermiyolar paralı yapacaz askerliği diyolar hadi yapın diyorum  hemen eve çıkmak için demi diyo kaynanam
(211 puan) tarafından
Ya bu kaynanalar basa bela napcak halaa oğlunu bebek olunca karısırda. Duzelır dıye asla düşünme ayrı oturmanın keyfini bı tat keske daha once ayrılsaydm dersin
(12 puan) tarafından
Bıktım vallaha ne yapacam bipmiyorum
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Eğer eşin ılımlı uyumluysa çok kolay işin gizli gizli ev bulup bı anda pat diye çıkacaksıniz 
(3,058 puan) tarafından
İşi yok mu eşinin cnm
(12 puan) tarafından
Evet çalışıyor
(3,058 puan) tarafından
E o zaman tasinmaniza mani yok herkes desteksiz ev tutuyo kiraliyo kendi hayatınızı kurun
(12 puan) tarafından
Canim  eşya felan bu devirde kolay değil birde bebek olacak eşimde çıkmaz zaten isterim yoksa en kotu evde otururum yeterki mutlu olda
(3,058 puan) tarafından
İlk başlarda zorkanirsiniz anında olmaz bişeyinz ama en azından kendinize ait hayatınız olur
0 oy
(8,080 puan) tarafından
İş güç yapma surat as işe yarar diye düşünüyorum. 
(12 puan) tarafından
Yapmıyorum hamileyim  benim kız hamile 8 ay iş yapıyor diyo sen daha yenisin götünü kaldırmayın diyo
0 oy
tarafından
Kac kisi yasyor o evde
(12 puan) tarafından
Ben eşim kaynanam
tarafından
Bende kaynanamla yaşyorum bemin ki neyseki iyi biri herkez ayri evi olsun ister ama bazen mumkun olmuyor ben bu durumu kabullendim aliştim sende alişmaya bak yoksa hayat geçmez hem yarin bugun cocugun dogdugu zamn inanki cok ihtyacin olacak evde bir buyuk olmasi baska bisi cok yardimci oluyorlar
(12 puan) tarafından
Annem bakar bana bu kadına ihtiyacım yok benim
0 oy
(240 puan) tarafından
Anne babanın evine git. Ayri ev olmazsa dönmem de. Mecbur kalırlar belki
(12 puan) tarafından
Benim annem geri gönderiyor olmaz öyle diyo
(240 puan) tarafından
Hamilesin belki kıyamaz annen. Biraz acındır kendini annene
0 oy
(265 puan) tarafından
Sende kaçarak evlenmissin benim gbu bende 4 sene olacak benimde esim istemiyor tek erkek olduğu icin ben bı çözüm bulamadim ümidimi Rabbime bıraktım 
0 oy
tarafından
Kuzum yapıcak bısey yok o eve gelın gelmeyı kabul etmıcektın baştan
(12 puan) tarafından
Kimse bana aynı evde yasiyacaksin demedi düğünüm oldu buraya getirdiler direk hiç sormadilar kızım yaşamak istiyormusun rahat edermisin diye hiç birşey sormadılar
0 oy
tarafından

gir youtubeye. Piskolojik taktikler, ters piskoloji hepisinin videolarına bak geliş:D Taktikleri uygulamaya geç sonra.

0 oy
(135,705 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Eşini ikna etmeye çalış yoksa biraz zor Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(8 puan) tarafından
Tövbe aklıma kotu şeyler geldi hiç söylemeyim ama başka kurtuluş yok gbiii
(12 puan) tarafından
Benimde geliyo :)))))
0 oy
tarafından
Kaynana değil eşine huzursuzluk ver hep ağla rahat edemiyorum de ... Münasebet isterken de ki annen duyar uyumamisti daha de sürekli tekrar la olmuyor ev ev  üstüne de belli bir zaman sonra bıkar ama en etkili gece .. uyumuyor de ... Aha bir ses geldi uyandı galiba ayıp olur de 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 361 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 498 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 783 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.

411,466 soru

12,386,188 cevap

43,535 kullanıcı

Kategoriler

...