+1 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar acile gidiyorum hamilelik belirtileri var aynı zamanda aşırı derecede kasik ve bel ağrım var doktor ilaç vs. Verirse korkuyorum varsa sıkıntı olur 

Gebelik suphemde var desem kan vs. Alır mı ne demek gerekiyor buradaki acil doktoru biraz ters biri ya çekiniyorum

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sikayetlerini söyleyince soruyo zaten doktor gebelik suphen varmi diye ona göre tedavi uyguluyo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamılelıkten suphelenıyorum de ama evde test yaptın mı adetın gecıktımı dıye sorarlar 
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Adetin geçti mi
0 oy
tarafından
Canim deki karnım agriyor kasiklarim agriyo hamilelikten supheleniyorum diye yaparlar 
0 oy
(4,333 puan) tarafından
Şiddetli kasik ağrım var gebelik şüphesinden dolayı ilaç alamıyorum de
0 oy
(590 puan) tarafından
Devlet Hastanesi'ne gttigimde gebelik şüphem yok dediğim halde bakmışlardi sende şikayetini şöyle şüphem var de kan alirlar
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Zaten sorarlar gebelik var mı diye normalde ilaç vermeden acilde hatta sorsalar bile HCG bakarlar 
0 oy
(508 puan) tarafından
Karın ağrısı bulantı vs söyle gününün geçtiğini de söyle canım yoksa gününü bekler derler yapmazlar 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Keşke acilleri böyle meşgul etmeseniz, bence nöbetçi eczaneden test alıp yapın
tarafından
Acilde kimse yoktu ayrıca devlet benden vergi keserken bu vatandaşın durumu var mı yok mu diye düşünüyor mu hayır.
Ben keyfiyen test için gitmedim bel ağrısı ve kasık ağrısıyla gidip ne olur ne olmaz diye sormak için danıştım kii doktor bile gık etmeden direk tedbir amaçlı test yapalım ona göre tedavi için ilaç yazarım dedi
0 oy
tarafından
Cnm test yapip pozitif ciktiysa hamielym de agrilarini soyle bnde mide bulantisiyla gittm hamilymsm haberm yoktu kan alip bakmadlr
0 oy
(139,106 puan) tarafından
suphem var ama emin degilim falan de
0 oy
tarafından
Sor cNm neyden korkuyorsun  

Sana son adet donemini falan sorar kan alir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 318 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy