Kızım nisanin 22 sinde tam iki yaşını doldurdu 25.aya girmek üzereydi ki emzige de aşırı düşkündü gece ağzından düşse arar bulurdu asla onsuz uyumazdi bugün 3.gunumuz emziği biraktirdim ama 2 aydır konuşuyorum kızım artık onu bırakacaz sen büyüdün emzik pis oldu falan filan dedim baktım yok olmayacak bırakmıyor falan en son emziğin ucunu kestim internette ve bu sitede görüp baktım ucugu kesik bı sekilde emiyor o derece düşkün sen düşün sonra ona çaktırmadan karabiber sürdüm azıcık çünkü o acı değil ama pis bı tadı var ağzı yanmaz ama tiksinir diye düşündüm surdukten sonra çaktırmadan kenara koydum aldı ağzına emdi emdi çıkardı ağzından eegg olmuş dedi iyy dedi ağlamaya başladı anaaa tüh annem bu pis olmuş ya falan dedim ağladı sızladı istedi orda bak emzik istersen em dedim iyy pis falan dedi almadı gece yatarken yine istedi anne emme emme dedi durdu ağladı bende sabırlı oldum kucağıma aldım okşadım bol bol inşirah okudum rabbi yessir vela tü assir rabbi temmim bil hayr diye belki yüz kere okumuşumdur insirahi da bol bol okudum kucağımda uyudu kaldı ne hikmetse Rabbime çok şükür çok da ağlamadi ve ben duanın gücüne hamdolsun aşırı inanırım çok dua ettim çok okudum ama kendini emzik için yırtan çocuk gitti emziksiz uyuyan bir çocuk geldi hemde emzik aramadan uyuyor inanirmisin bence artık biraktir benim kızım pek konuşmuyor ufak tefek kelime söylüyor bu yüzden bide çişini söylesin artık konuşsun diye biraktirdim hamdolsun 3 gündür arada soruyor ama bende annecim pis olmuştu ya iyy diyorum bidaha istemiyor unutmak üzere çok şükür