0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde (7,787 puan) tarafından

Üsküdar Mihrimah Sultan camii nin yaninda scooter sürüyordu birden su istedi . Su da arabada oto koltuğunun yanındaydı uzanıp veremedim . Çocuğu arabaya koydum kilitledim arabanın anahtarını da koltuğun arka tarafına koymuşum elimde iken kilitleyemedigim için .. Çocuğun kapısını kapattım tam yan tarafa geçip sulugu alacakken anaa kitledi araba kendini eşimde camideydi aradım hemen geldi camları indirmeye calisti olmadı daha önceden indirdiği olmuştu aksilik çocuğu kitlemesem tepesinde ki anahtarı alıp açacak ama hareket edemedi . Kapı kilidini kaldırmasını da bilmiyor tarif ettikçe sinirlendi ağlamaya başladı bir tane abi fark etti durumu on dk kadar kızımla iletişim kurdu bizi görünce ağlıyordu çocuğum çıkamadığı için . Yarım saat çilingir bekledik o gelene kadar yavrum çatladı havasız kalacak diye de ömrümden ömür gitti aman ne saçma sapan şeyler bunlar ya :/ 

image

Göz yaşını verene kurban olsun annen :(  Kapıyı açar açmaz su diye ağlamaya başladı verince de sustu (≧▽≦)image

Sonunu tatlıya bağladık çok şükür .. 

16 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Geçmiş olsun 
(7,787 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım çok şükür birşey olmamış 
(7,787 puan) tarafından
Allah'a şükür. Rabbim beterinden korusun cümlemizi
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun
(7,787 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Allah korumuş canım hemen bir sadaka verseydin orada.
(7,787 puan) tarafından
Öyle yapayım canım sağolasın
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Ayyy Allah korusun yaa
(7,787 puan) tarafından
Valla korudu canım yine de sağ salim çıktık olaydan . Çocuğuma araba çarpmasın diye arabaya koyduk bu sefer böyle oldu sağlık olsun beterinden korusun
(2,363 puan) tarafından
Aminn insallahh
0 oy
(15,866 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Biz hep yedek anahtari cebimizde taşiyoruz. Bundan sonra sizde taşiyin. Çocuk olunca herşey olabiliyor. 
(7,787 puan) tarafından
Normlde bende kendiminkini cebimde tasirdim ama olacagi varmış işte :/
0 oy
(135,749 puan) tarafından
aslinda kizin buyukde normalde camida acar anahtarida verirdi ama sen panik olunca oda oldu demekki kiyamam yaa gecmis olsun
(7,787 puan) tarafından
2.5 yaşında kilit açmasını bilmiyor hiç göstermedim öğrenip açar diye bir de güç lazım zaten onu yukarı çıkarmak için . İlk başta anlamadı ne olduğunu ağlamaya başlayınca Niloya açtım ama bana mısın demedi o da panikledi
(135,749 puan) tarafından
aah kiyamam
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
(7,787 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(5,134 puan) tarafından
Rica ederim canım Rabbim korumuş
0 oy
(20 puan) tarafından
Kuzum benim kıyamam. Çok geçmiş olsun 
(7,787 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun canım. 

Benzerini geçenlerde biz de yaşadık oğlum oto koltuğuna oturmak istemiyordu babası araba anahtarını eline vermiş sonra da almayı unutmuş kapıyı kapattık çocuk kilitledi kendini. Sonra da sinirlendi anahtarı attı kemerleri bağlı olduğu için de alamadı. Ama bizim çilingir 5 dk da geldi hemen Allah tan. 
(7,787 puan) tarafından
Ya aynı muhitten bulduk ama trafik vardı gelemedi bir türlü on kere aradık gelene kadar adamı . O da panikledi açarken .. İyi iş ama 5-10 dk da 200 lira aldı gitti
(2,755 puan) tarafından
Aa kız biz 100 verdik de ben çok diyordum :) valla adam iki dk bile sürmedi açtı. Sağlık olsun onlar iyi olsun yeter tabi.
(7,787 puan) tarafından
Valla canım o an hiç parasını düşünmedim açıkçası ama sonrasında tabi fazla geldi ama yapacak bir şey yok çocuğumdan önemli değil. İstanbul'da misin sen ? Herkes bulmuş kaziklamanin bir yolunu valla  (≧▽≦)
(2,755 puan) tarafından
Aynen kuzum Pendik :)
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun nasıl kormustur kuzucuk
(7,787 puan) tarafından
Ya olayın pek farkına varmadi aslında onu almadığımiz için çok sinirlendi
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim.
(7,787 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Ayyy geçmiş olsun canim benim yaaa
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
0 oy
(4,372 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ❤️

Ben arabamın gözünü seveyim ya eski tip kamyonet 5 kuruşla açılır evimin anahtarı ile açılır kilidi:D bı ara benim oğlan kitlemiş kendini arabaya anahtarı üstünde ablam yanımda nasıl panik oldu dedim az sus çarşıda kim varsa topladı başımıza biri gelmiş yok camı kıralım yok şöyle yapalım dedim ver bana 5 kuruş tık açtım kapıyı ablam dahil herkes şok bide bana kızıyor niye İlk başta demedin bağırmazdım rezil olduk diyor:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 141 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 826 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde sazh (5,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 614 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 522 göst.