0 oy
431 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (9,921 puan) tarafından
Kızlar selam 3.anneler günüm kızım kutlayabılecek durumda degıl daha kucuk cevremden kutlayanlar oluyo ama eşim hiç kutlamıyo sözle dahi olsa.Her seferınde geriyo bu durum benı.Zorunda degıl diyeceksınız sen onun annesı degılsın vs ama insan en azından bı gonul alır ya sizlerde de oluyo mu boyle durumlar.kutlananlar ne mutlu oluyodur 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ya bugün karısını yemeğe çıkaranlar mi dersin hediye alan mi şiir yazan mi dersin benimki yontulmamis kalas. O da kutlamadi neden dedim anneler gününü sevmiyorum dedi annesiyle hiç gorusmedibhayati boyunca bende üzerine gitmedim ama sonuçta onun çocuğunu doğurdum yani benim ne suçum var dimi (lincciler gelmeden )
-Reklam-
+4 oy
(1,062 puan) tarafından
Zımbırtı dediğiniz şeyin kutlanmasını önemsiyorsunuz buda değişiklik :)
+1 oy
tarafından
Bacım normal günlerde nasıl davranışları valla benim için hiç önemli değil kutlamış kutlamamış mesela eşim dün akşam saat 8 de işe gitti bugün öğle 3te geldi işten geldi geldiği gibi de yemek yedi uyudu hemen yani ben şimdi bu adamdan ne kutlaması bekleyeyim zaten bizim için gecesini gündüzüne katıyor kutlaması da geri dursun. Beklentim yok çok mutluyum sen de bu açıdan bak derim 
tarafından
Seni yirim
+1 oy
tarafından
Saçma şeyler için üzülmek hiç tarzım değil kuzum bence sende üzülme 
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ya cidden bak bunun sana olan sevgis ile alakası yok emin ol.

Benim eşimde doğum günü böyle günler filan ona çocukça geliyor diyor koskoca kadının doğum günü mu kutlanır filan:D. 

Bugün mesela kızım 5.5 yasidna dedi baba anneme. Çiçek al :D geldi bizi aldı yemeğe götürdu gezdirdi.dedi gidelim saksı çiçeği seç alalım sevdiğin olsun diğer çiçekler hemen ölüyor yazık  paraya :D 

Yani umursama gün geliyor çocuğun umursatiyor :d
(9,921 puan) tarafından
O zamana kadar her yıl bu sancıyı cekıcez desene :) ben onun babalar gununu kutlamıstım ama hedıye de almıstım hedıye almasa da kutlasaydı iki güzel söz etseydı gectı gitti bende kutlamıcam bişeyini
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ben alıştım 5 senelik evliyiz dünde evlilik yildonumuzudu onuda kutlamadı bende kutlamadm :)
0 oy
tarafından
Ben hic umursamiyorum kutlamasada kızmam. Hediye almadı zaten. Ama sıkildıkca arayip kutladi :D can sıkıntısı işte
0 oy
tarafından
Neden bir gunu kutlayıp kurulamaması sevgiye bağlıyorsunuz 
0 oy
(7,817 puan) tarafından
İster tabi kadın erkekleri anlamak zor ufacık şeylerle mutlu edebilirler bizleri aslında.
0 oy
(4,956 puan) tarafından
Çiçek hediye falan olmasa bile insan bekliyor eşinden yine de karıcım anneler günün kutlu olsun deyip sarılmasını ki zaten bırakın bu kadarını da bekleyelim... evlilik birbirini idare üzerine anlayış hoşgörü fedakarlık üzerine kurulu değil mi . Iki güzel söz kimi mutlu etmez ki .. Eşim kutladı sarıldı işten çıkışta gelirken de beklemiyordum ama çiçek almış.  Mutlu ediyor bu önemsenmek,  değerli hissetmek . Diğer günlerde değerli değil misin diyeceksiniz o günler de tabiki değerliyiz annelik 1 güne özel değil ama hatırlanmak hissetmek daha da güzel... kendi kanaatim bu katılmayabilirsiniz
(9,921 puan) tarafından
Gercekten cok güzel özetlemişsin canım 3 senedir her anneler gununde tartısma cıkıyo mutlaka baska bişeyden de olsa gonul almayı hıc bılmıyo eşim en iyisi boyle bırınden beklentıye girmemek
(4,956 puan) tarafından
Canım ama çok zor bisey değil ki biz demiyoruz ki altın gümüş pırlanta alın diye sadece söylemeleri bile yeterli bizim için.. kadınları mutlu etmek çok da zor değil
0 oy
tarafından
Kutlaması lazımdı haklısın beklemekte zorunda ayrıc  ne alaka bu günü önemsemiyorum bir günü kutlaması beni sevdiği anlamına gelmiyor vs yazılmış özel günler bana göre önemsenmeli heryerde şu yazı eşimden sürpriz hiç beklenmedim anda şok oldum vs hepside bekliyor ama eline gecmeyenler kendini böyle teselli ediyor galiba 
(9,921 puan) tarafından
Kesınlıkle dili cimri olunca insanın böyle oluyo demek ki canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 351 göst.
11 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Casperiye (9,072 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,052 soru

24,395,418 cevap

349,712 kullanıcı

...