0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
Iyı aksamlar hanımlar ben 33 yasında 3 cocuk annesiyim 3.bebegımı 6 ay once doğurdum.rahım sarkması bağırsak sarkması vajına genıslemesı idrar torbası sarkması oldu malesef doktor bunların amelıyatı olmamı soyledı.ayrıca bırde polıp cıktı onunda hıstereskopı olmamı soyledı varmı bunlardan amelıyat olan kendı yada cevresınde Bulunan.ne oluyo nası oluyor.

3 Cevaplar

0 oy
(3,015 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hic bilgim yok ama kesinlikle rahim sarkmasini ihmal etme kaynanam ihmal etmiş zamanında suan surekli alt taraftan çıkıyormuş ve çok rahatsız oluyor 
(8 puan) tarafından
Ikıncı doğumdan sonra altından bısey cıkacak dusecek gıbı oluyordu bacak aramdan ayakta fazla kalınca ama sonra biraz daha  toparlanması kı 3. Dıgum ıyıce mahvetti kesın amelıyaT
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Bunlarin hepsi dogum yuzundenmi oldu canim yoksa oncedende varmiydi sorunu blmiyom 
(8 puan) tarafından
Ikıncı dogumda rahım sarkması oldu kilolu dogumdan dolayı dıgerlerı de devamında geldi
(6,859 puan) tarafından
Cnm bnm tanıdığın zayıftı doğumdan snra rahim sarkması oldu mesela kilodan olduğunu ilk defa duyuyorum
(8 puan) tarafından
Ben kendım kilolu olduğumdan degıl de bebekxkılolu doğduğundan oldu
0 oy
(122,942 puan) tarafından
postu cikariyim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
5 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde urasinannesiiii (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Annelerr toplandiik (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
8 cevap 172 göst.
27 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,823 soru

12,162,186 cevap

36,608 kullanıcı

...