0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,685 puan) tarafından
Kızlar 10 kilo vermiştim nerdeyse 2 ay diyet yapıp. Ramazan gelince bıraktım. 64 kiloydum diyet yaparken en son. Şimdi 65 olmusumdur o kadar yemeye. Son tatlılarımi yiyorum hatta şuan :) yarın baslicam inşallah devam ettirebilirim kızlar pek hevesli de değilim bu sefer. Hedefim 60 61 olmak.  Vereyim su kiloları da yaz rahat geçsin...

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yarın başlayacaksın neden son tatlıları yiyorsun ben de bunu anlamıyorum tam da şuan bırak neden yarın 
(1,685 puan) tarafından
Yarın pazartesi ondan :) yeni başlangıçların günü :) tatlıları da tatlıya doyayim tatmin olayım da diyet yaparken daha az zorlanayim diye yiyorum. Aklım kalmasın diye:)
tarafından
Hahahaha kız Boşver yarını şimdi başla
(1,685 puan) tarafından
Yedim bitti bile suandan itibaren diyetteyim :) ❤️ şans dile
tarafından
Iyi şanslar ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hade bakalım bol şans diliyorum canım :D

(1,685 puan) tarafından
Sağ ol kuzum başarırım inşallah:)
tarafından
Kadın isterse her şeyi başarır
0 oy
tarafından
ben de boğazımı kıstım biraz :)) o bile fark etti 1.55 boy 60a yakın kilo var 55e inmem lazım..her gün okula gidiyoruz gün içi toplam 1 saat yürümüş oluyorum evde de egzersiz yapıyorum 2 gün oldu daha
(1,685 puan) tarafından
Ne güzel canım inşallah böyle devam eder ben ne yaparsam yapayım diyetsiz veremiyorum
tarafından
Yaaa siz iyisinez ben kaldim 75 de vercem bende basladim birdan arada yazında birbirimize gazla calisim bende verdim diye yazin kizlarrr
tarafından
bende tartı yok cnm ama hissediyorum verebildiğimi hafifledim yani..boy kısa olunca kilo sıkıntı oluyor..elbise alıcam mesela bana olmaz göbek ortaya çıkar diye vazgeçiyorum..cuma günü kızımın kontrol var sağlık ocağında orada tartılcam bakalım verebilecek miyim
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Beni yazmışsın Ramazan da koyverdim üç kilo aldım yarın başlıyorum bende inşallah forma gireceğiz bakalım.
(1,685 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah cnm bu son zaten yaz geldi biraz sabretsek 1 ay falan yetcek bana
(7,784 puan) tarafından
Aynen banada dört kilo fazlam var bir bir buçuk ayda kurtulmalıyım.
0 oy
(2,569 puan) tarafından
64 den 60 a düşsem yeter diyip 2 ay içinde 8 kilo vererek 56 kiloya düşen bi şanslı olarak sanada bol bol şanslar diliyorum bacımm :) 
(1,685 puan) tarafından
Ayyy darısı başıma canım. Ya o 10 kiloyu verdim ya. Şimdi ikinci tur diyet zor geliyor. Maşallah sen çok iyi zayıflamissin
(2,569 puan) tarafından
Evet ben bile şaşırıyorum halime
(1,685 puan) tarafından
Diyetle mi verdin peki
(2,569 puan) tarafından
Dukan birası tarçınlı turk kahvesi içtim  termal sauna tayt atlet takımı giyip yürüdüm spor yaptım baya sıktım kendimi yememe de dikkat ettim her yemekte acı biber tükettim
tarafından
Ana bende istiyom maşallah bi baslasam vermeye bende arkasi gelcektee
0 oy
(4,901 puan) tarafından
Yarın bende baslıyorum 15 kılo versem super olacak verdıgını de ramazanda aldm bıraz sıstım ıyıce 
0 oy
(135,923 puan) tarafından
gazan mubarek ola
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Pazartesi diyet salı bozma bak :) bol şans cnm
(1,685 puan) tarafından
Ondan korkuyorum ben de açıkçası :) inşallah yapcam ya sağ ol cnm
0 oy
tarafından

Bende diyete giricem gene senin kilon iyi ben 80 kiloyum 20 kilo fazlam var :(

(1,685 puan) tarafından
Kız ben de 83 le doguma girdim 74 e kdr düştüm kendiliğinden ama sonrası gitmedi diyetle gitti hep
0 oy
(8,955 puan) tarafından
cocuk emzırıyom acaba dıyete gırsem sutum yetermı ne yıyon kilo vermek için 
(1,685 puan) tarafından
Ben de bebeğim 9 aylıkken başladım emziriyordm sütüm kesilmedi cnm emmeye devam ediyor bebeğim ama ek gıda da yiyo

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 554 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
18 Kasım 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.

412,591 soru

12,421,990 cevap

45,273 kullanıcı

Kategoriler

...