0 oy
1,442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar büyük abim kendi evine yeni koltuk takımı aldı su yeni çıkan modellerden yengemde durum mu yapmış tam olarak da bilmiyorum küçük abimin eşi bunu görmüş mutfak dolabını yenilemek istiyordu ekonomik durumlardan küçük abim bı türlü yaptiramamisti 

Şimdi bombaya gelin:D

Küçük yengem sen tut hırsından mutfak dolabını parçala baltayla balkona firlat annemle altlı üstlüler annem deliriyor sinirden abim daha görmedi 2 saat uzaklıkta çalışıyor abim gelince kıyamet kopacak 

Bu arada dolabı parçalayan aynı zamanda benim görümcem oluyor :D

47 Cevaplar

0 oy
(1,286 puan) tarafından
Ne kadar sacma o yuzden mutfak dolabi parcalanmz baska bsye sinirlenmstr filn yani eger o yuzdende parcaladysa gercktn bi dr filn gtsin
tarafından
Kesinlikle o yüzden canım 8 yıllık görümcem çok iyi tanıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Abin ne zaman eve gelicek kız kaos var 
tarafından
Yarın sabah gelir heralde biz 11 gibi uyaniriz annem öğlen arar beni ben korkudan arayamiyorum eşim karismayalim dedi
(1,097 puan) tarafından
Post aç valla ben bu olayın sonunu merak ettim :D o neymiş öyle dolapları indirmiş bide
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Eşin ne dedi çok merak ettim ☺️ kız ne fena görümcen var o zaman. 
tarafından
Eşim kardeşinin haddini bildirir aslında ama abim gelmeden karismayalim dedi beklemedeyiz şimdilik bakalım ne olacak
(13,316 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum haberdar et bizi de ayy bunu da gördüm ya
tarafından
Ederim ederim bakalım nolcak
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ayy Allah'ım ne gerek var böyle şeylere yazık abine ya ozaman bunlar hep bir husumet içinde olurlar
0 oy
(681 puan) tarafından
Gülüyüm mü üzülüyum mu bilemedim :) neden böyle yaparlar ki hiç anlamam hani kıskanıyorsan belli etme yada belli ediyorsun aşırıya gitme :) 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Abinin yerinde oluyum o dolabı yaptırırsam namerdim *** gibi kalırdı 
0 oy
tarafından
Abinin yerinde olsam asla yaptırmam öyle kullansinda aklı başına gelsin hadsiz ya durumu olsa adam niye esirgesin sende
0 oy
(11,215 puan) tarafından
kocamiz bir mi ki eltiye alinan koltuk takimi bana dert olsun :) eltilerime alinan hic birsey umrumda olmaz cunku kocalariyla bir alakam yok. benimki gidip onlara alsa okey . herkes kocasinin alabildigiyle yetinsin baskasini kiskanmak kocasina imrenmek, goz koymaktir bence 
0 oy
(13,556 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin eğer ben abinin yerinde olsam hayatta dolap falan yaptırmazdım 
0 oy
(8,647 puan) tarafından
şımarıklık ya ben abinin yerinde olsam bır sene dolap yaptırmam oda ona bi ceza olur bak bakam bida eve zarat verıyo mu
0 oy
(12,755 puan) tarafından
Abooow olaya gel Allah ablne sabır versin 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Allahim  kimseyi kinamiyorum da bu millet iyice zıvanadan çıktı haa.

Yav kadin oturma odasini yenilediyse bundan sa na  neeee

Allahim oyle içi fesat insanlardan korusun. 

Bu arada sende gelinin kardesiyle mi evlendin kız düşman basina vermesin rabbim o nasil kiskanmaktir
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Anaa şok içinde okudum lan çok merak ederim nolur abin ne diyecek onu da yaz :)))
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Mutfak dolabını parçalamak nedir ya ben olsam yaptırmam inanki kullansın öyle o nasıl bir hirstir bencilliktir
0 oy
tarafından

Offfff beee savaşa gel :D

0 oy
tarafından
amann nasıl Bi kıskançlık bu tövbe ya rabbi 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ben eltimi kıskanmam ama o beni kiskanir 
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Abinin yerinde olsam kılımı kıpırdatmam otursun parçaladıďı dolaplarla. Arkadaş Ben mi salağım bunlar mi akıllı. Çalışıyorum durumunuz yerinde şükür eve 15 binden fazla para giriyor qylik. Robot süpürge almak istiyorum yeni bilgisayar aldık aylık bin lira taksiti var onun taksiti bitsin öyle alalım dedi eşim. Tamam dedim oturdum. Alsak bütçemiz etkilenmez bin lira da onun taksiti olacak ama karismadim yani o kadar da mühim değil. Anlamıyorum arkadaş millette bu hırs bu eşya sevgisi nedir
0 oy
tarafından

Yok daha neler :ermm:

0 oy
(128,680 puan) tarafından
dikkatli ol o gorumce senide parcalar
tarafından
Yok kız beni çok sever bende onu bu ara biraz limoniydik ben onunla konuşuyor olsaydım kesin derdi bana böyle yapacağım diye bende engel olurdum ama konusmuyirduk herkez senin sözünü dinlerdi niye konuşmadım dedi de bende aramız bozuk diyemedim firsat vermemek için
(128,680 puan) tarafından
ee noldu abi duydumu
tarafından
Yeni post açtım kız bak

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 545 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 113 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
21 cevap 537 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Makas Kesmiyoo (113 puan) tarafından soruldu

408,195 soru

12,260,242 cevap

37,344 kullanıcı

...