+5 oy
481 göst.
Aile kategorisinde (84 puan) tarafından
Bir kaç gündür burdalar ama gerçekten burnumdan getiriyor her şeyi çocuğuma karışıyor bana karışıyor yaptığım şeylere bir de odama girip dolaplarımi karıştırırken yakaladım çocuğunda odasındaki dolabı açıp karıştırdi yapma dedim bi daha bi de evine bakıyorum öyle diyor dolap açmak ne ya o kadar da özelime girme yani belki odam müsait değil neden izinsiz girersin anlamıyorum 

22 Cevaplar

+4 oy
(1,848 puan) tarafından

Şimdiki aklım olsa yetim öksüz kimsesiz biriyle evlenirdim :D bu ne yahu sen bide bendekileri gor

(726 puan) tarafından
Bende de kaynana kayınbaba görümce erkek kardeş yok sadece dedesi 1 halası 3 amca birde 11 kuzeni var :)
(1,848 puan) tarafından
Desene ALLAHİN sevgili kuluymuşsun herkese nasip olmuyor bu
(1,848 puan) tarafından
Siz beni kalpten gitureceksiniz , kıskanıyorum ama lütfen
(726 puan) tarafından
Ama üzülüyorum bazen eşime keşke arkasında duracak bir anne babası olsaydı diye . Sonra burda ve çevredeki kaynanalari görünce iyiki yok diyorum :) kaynanam hayatta ama küçüklüğünden beri eşim konuşmaz ismi dahi evde sülale de anilmaz
(1,848 puan) tarafından
Kız boşver valla yükten başka  bı ise yaramiyorlar
-Reklam-
+1 oy
(107 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
(84 puan) tarafından
Amin sağolasın
+1 oy
(51 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insanı öyle bir duruma getiriyorlar ki evlilikten insanlardan soğuyorsun hepsinin canı cehenneme
(84 puan) tarafından
Geçiçi olarak geldiler ama inanın burnumdan geldi sanki aylarca kalmis gibi
(51 puan) tarafından
İnsanın üzerine çok konuştukları karistiklari için günlerce aylarca yıllarca kalmış ki hissiyat veriyorlar
(84 puan) tarafından
Öyle gerçekten Allah bu durumu yaşayan herkese sabır versin yardımcısı olsun çok zor ben geçici olarak zor dayaniyorum ya devamlı oturanlar napiyor çok iyi anladım bu süreçte
+1 oy
(702 puan) tarafından
Kapıyı kilitle laf anlamıyorsa
(84 puan) tarafından
Kilitledim bundan sonra da öyle yapıcam ben uyurken de girdi dün sinir oldum
(702 puan) tarafından
Ohaa yuhh o zaman kapıya kocaman harflerle yazı yapıştır ne sebeple olursa olsun girmek yasaktır diye belki utanır
(84 puan) tarafından
Okuma yazması yok sanmıyorum utancagini:D
+1 oy
(17,692 puan) tarafından
Kaynana işte ne beklersin özelden anlamazlar 
(84 puan) tarafından
Öyle ya hepsi aynı sanırım
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Başlığı görünce aminnn dedim sonra da Allah'ım çok şükür benimkiler uzak inşallah hepte böyle olur dedim bir geldi mi dolanır durur evde sanırsın müfettiş denetime çıkmış ben kilitliyorum odama girmelerine izin vermiyorum bir kere odama girip dolabı açtı bir daha geldi mi kilitlerim ya günah bile yatak odasına girmeleri
(84 puan) tarafından
Bana da ilk kez geldiler evlendiğimden beri böyle kalmalı gelmemişlerdi tecrübe edindim demekki kilitli tutmak lazimmis
(2,062 puan) tarafından
Aynennn öyle canım ve şimdiden gerekeni yap yoksa öyle devam ederler nasıl alışırsa öyle gidiyorlar
(2,062 puan) tarafından
Evet yanındasın her işini yapıyorsun ondan böyle yapıyorlar bu devirde dişini gostereni seviyorlar onlar iyi oluyor ben uzağım iki yılda iki kere geldiler o da mecbur kaldılar diye yoksa gelemezler kolay kolay o yönden rahatım sen yanındasın nazını çekersin onu birakmazsin diye düşünüyor yeni gelene yaranmaya çalışıyor benim düşüncem bu
0 oy
(598 puan) tarafından
Ah ah şükür yok kaynanam 
0 oy
(700 puan) tarafından
5 yıldır beraber yaşayan benn gruptan ayrıldım:)))))))
(84 puan) tarafından
Allah sabır versin yardimciniz olsun ya 5 yıl nasıl geçirdiniz insan hiç rahat edemiyo
(700 puan) tarafından
Ayy bazen diyorum ben ne kadar salağımmm neden katlanıyorum sonra yine aynı devam salaklığmaa:)))))
(84 puan) tarafından
Rabbim size merhamet etsin bi gün ayrı eve çıkarsınız inşallah
(700 puan) tarafından
Aminnnnnn inşallah
(4,910 puan) tarafından
10 yıldır yaşayan ben :)) sadece kaynanam yanımda kalıyor. Çocukları biz bile çekemiyoruz annemı sana helal olsun diyorlar esım dahil. Esımle anlaşamaz kaynana benimle iyi anlaşır. Ben severim kendiside beni sever över hep. Ama ben hakkımı yedirmem kimseye, kimseninkinide  yemem. Esımde hep arkamdadir sagolsun.. herkes yerini bilince sorun olmuyor :)
0 oy
(2,010 puan) tarafından
Rabbım bir oturanlara sabir versin en kısa zamanda taşınmak nasip olsun bi kaç kişi hariç onlar kaynana ile yaşasın ömür boyu :D
(609 puan) tarafından
Ettiği duaya bak ya manyak jdjshdhsh
(2,010 puan) tarafından
Hak ediyorlar kendileri kaynana ile yaşamanın zorluğu olmadığını daha avantajlı olduğu söylüyorlar onlara hak bu dua sjsjsj
(609 puan) tarafından
Kaynana her ne kadar iyi olursa olsun ev üstüne ev olmaz :D
(2,010 puan) tarafından
Aynn öyle işte gelde anlat anlamıyorlar kendi çıkarları için insanı kandırıyorlar o yüzden inşallah kaynana ile yaşarlar ömürleri boyunca :D
0 oy
(12,414 puan) tarafından

hayır bakıp ne görecek? neyi görmek istiyor, görünce ne olacak :P

böyle kaynanam olsa utansın diye nerde fantazi çamaşır var, giymesem bile onu alır ortalk bir yere bırakırdım. 

(11,316 puan) tarafından
Ay benim kaynanamın hiç utanması yok kocasıyla fantezilerini anlatır. Fantazi İç çamaşırımı koysam çok güzelmiş bende alayım der heralde :zd
(100 puan) tarafından
Benimkide bazen kayışı koparıp oğlumun gönlünü doyurdun gözünüde doyur der bikeresinde oha oha demiştim o derece arsizdir bikere baktim anlamiyo bende arsizliga girdim oyle deyince he bigun sanada giyemde gör dedim muhabbetlidir ama onuda konusamam yani jsjsjsjs
(12,414 puan) tarafından
aboo ne fena kadınlar var. iş üstünde basmayı sevenler de varmış, duymuştum. birkaç kez kaynanam ikinciyi istemiyorsanız korunun korunun dedi, ben yokken eşime de demiş. anne tamam korunuyoruz deyip deyip durma demiş, ondan beridir demez. hiçbir şeye karışmaz, lafını etmez. evimi karıştırmaz ama niyeyse bunu çok diyordu :)
(100 puan) tarafından
Ahahaha sorma valla cok meraklilar bizimki meraklidir mesala bizim banyo sesimizi bile dinler sorarda ben umursamiyom seviyo bu konulari niye sen yikanmiyonmu diyip cıkıyorum
(12,414 puan) tarafından
tövbe tövbe
0 oy
(550 puan) tarafından
12 yıldır aynı evdeyiz ama bi gün dolabım olsun odam olsun karıştıdığını değil açtığını bile görmedim kapımı çalar öyle girer zaten elbise olur yıkanan komidin üzerine bırakır çıkar hiç bir şey elini sürmez
(84 puan) tarafından
Olması gereken bu işte diğer türlüsü saygısızlıktan başka birşey değil
0 oy
(944 puan) tarafından

İlk kaynanayla 10 sene yaşayan ben şimdi ki kaynanam yüzünden 1 saat önce eşimle büyük bi tartişma yaşadım bütün kötü kaynanaları kazana koyup altına odun atcan 

Kaynana kaynana yanıyorum sana kaynana değilsin dört bacaklı danasın :D

0 oy
(252 puan) tarafından
Sabır da versin ama tez zamanda ev nasip etsin herkese.
0 oy
(100 puan) tarafından
Kaynanan arsız bacim 6 yılım dolacak altli üstlü yasiyoruz kaynanama gel odama bak demedigim sürece yerinden bile kalkmaz birak dolap karistirmayi yerinden kalkmaz 

Edep güzel şey
(84 puan) tarafından
Olması gereken bu işte diğer türlüsü saygısızlık zaten
0 oy
(11,136 puan) tarafından
Ah bu kaynanalar benim kayinbabam odama giriyodu 
0 oy
(2,217 puan) tarafından

Benimki de geçen geldiğinde banyodaki lavabo dolabı açıp baktı merak etmiş herlade :) tuhafıma gitti ama

0 oy
(252 puan) tarafından
Mayısta 5 yıl olucak ama yazın köyde kışın yanimizdalar otel gibi kullanıyorlar evi sabah kahvaltıdan sonra çıkıp akşam geliyorlar ama evde olsalar bile ben seviyorum ikisinide kaynanam hicbiseye karışmaz şunu niye yapmadın bunu niye yıkamadin demez kayinpederim de ayni hiç karışmaz 2 çocuğum var bakarlar severler ben temizlik yapsam yemek yapsam çocuklara bakarlar markete pazara gitsem bakarlar yardımcı oluyorlar yani 
(84 puan) tarafından
Çok güzel keşke bendeki de öyle olsa
(252 puan) tarafından
1 saat önce geldiler yemek yedik simdi yattılar sabah aynı şekilde yine giderler evden bu saatlerde gelirler kayinpederim günlük kahvede calisiyo kaynanam kızına gidiyo akrabalara gidiyo o şekilde evde olunca yardımcı oluyolar
0 oy
(84 puan) tarafından
Benim ki daha beter bacım karıştırdığını bile anlamazssin şeytan bunları görünce destur duruyor 
(77 puan) tarafından
Hahha:):) öyle yia benimki ni gör bide ah neler neler
(84 puan) tarafından
Hepsi aynı *** işte ne bekliyorsun erkek tarafı mi iki metre öteye
0 oy
(77 puan) tarafından
O ne ko benim ki zırt pırt odamıza girerdi ta ki çok affedersiniz yakaladı sonra rahatladı demeki dedim amacı oymuş ki kapıyı kitliyordum bi ara biz odaya girince kapıya dadanırdı ev içinde kapı kirlenmez miş öyle bi anlayışsız bir insandı ah bacım ya cins cins kaynanalar var
(84 puan) tarafından
Yok artık ya insan bi düşünür özel alan sonuçta
0 oy
(5,791 puan) tarafından
Bende hiç anlamıyorum öyle Kaynanaları

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 1,185 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,133 göst.
0 oy