0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (120 puan) tarafından
Hanimlar duydum ki özel hastanede spirali uyutupda takiyorlamis ağrılı olduğu içinmiş boyle yapan varmi acaba nasil oldu ne kadardi bu arada fiyati neydi kac senelik oluyor 

5 Cevaplar

0 oy
(2,363 puan) tarafından
İlk defa duydum annem iki sene önce 750 TL verdi ama normal şekilde taktirmis hatta daha çok acımış sağlık ocağı daha iyi diyodu
-Reklam-
0 oy
(10,429 puan) tarafından
Ben devlette taktirdim öyle dayanilmivak bı acı yok 2 sezeryan doğum yaptım benim bir tık daha zor takıldı. Sadece kasıkta adet ağrısı gibi ağrı oldu. Ufacık birşey için ben narkoz almayı doğru bulmuyorum
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Annem kürtaj oldu yakın zamanda 2.5 a yapmışlar, devlette ayık yapıyolar çok ağrılı oluyo, ama geçiyor, doğum yaptık onun acısı bile geçti spiral daha kolaydır. O da en az 2 vardır
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra  ana çocuk merkezi mıdır nedir oraya gittim.ben normalxe de kendimi çok kasarm doğumlarım da bu yüzden siknti biraz benim.

Ban dedi rahim agzin çok geride.

Özele git uyutup yapsın.

Sonra korkudan gitmedim falan ben.

Bu önümüzdeki haftalarda hastanede isim var,o isim sağ salim bitsin sonra tüpleri baglatcam yada spiral
tarafından
Hamile değil miydin sen canım
(14,470 puan) tarafından
Düşük yaptım kuzum 26 nisanda
tarafından
Ya çok özür dilerim seni üzdüysem çok geçmiş olsun Rabbim çocuklarına uzun ömürler versin
0 oy
tarafından
kız zaten 1 dk sürüyor takmak öyle uyutma falan yok ağrılı bişi de değil ki zaten korkutmuşlar seni 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 727 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bethus (649 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 105 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.

410,399 soru

12,342,748 cevap

39,792 kullanıcı