0 oy
87 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
3 yıllık evliyim kizlar bir ara çocuğum olmadı cevremdekiler hep bende kusur aradı beni bunalıma soktular çocuğum olmuyor diye hasta ettiler beni kısır muamelesi gördüm şimdi çok merak ediyorum çocuk oldu mevlûtte kim ne getircek çok merak ediyorum o kadar laf edip durdular neyi layık görüyorlar

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne getirdikleri önemli değil ki zamanında yanlış konuşup kırmışlar seni ama önemli olan gelip güzel dualar, dileklerde bulunmak. 
(162 puan) tarafından
Fesatlık değil mi o agladigim gözyaşlarının hesabını nerde vercekler piskolojimi bozdular maksat hediye değil neyi layık görüyorlar onu merak ediyorum
tarafından
Dili olan konuşuyor işte
(162 puan) tarafından
Valla benim kalbim kirildiktan sonra önüme altindan hali serseler gözüm görmez ama sorun çok yiprandim bu süreçte onun bedeli
tarafından
Haklısınn
-Reklam-
0 oy
(8,662 puan) tarafından
benım senın gıbı 3 sene cocugum olmadı ben kımse lav vermeyem diye eşımın taravına şuan düşünmüyoz cocuk dedım ama şükür suan 4 aylık bebegım var gecen ay bende mevlıt yaptım 
(162 puan) tarafından
Bende düşünmüyordum evlendim evlendigim ilk hafta başladılar çocuk ne zaman diye aklımda yokken aklıma girdiler 3 ay sonra oldu öldü 1bucuk 2 yıl olmadı o süreçte ne hastalığım kaldı ne kısırlıgım bir sürü bahane buldular doktora gidiyordum hiç bir sıkıntı yok diyordu yine deniyorduk yine olmuyordu en sonu piskiyatriye gittim konuşarak tedaviye başladık o şekilde oldu
(8,662 puan) tarafından
benım de cok düşük oldu bıraz da doğal halıne bırakcen Allahla inat etıkce nasıp olmuyo ben sonra bıktım doktorda kızdı senın bıseyın yok ılk önce takıntını bırak dedı sonra olcak dedı kilo ver dedı busürü ılac kulandım doktorun her dedıgını yaptım sonunda bi evladım oldu mutluyum Allah kimsenın kucağını  boş bırakmasın
(162 puan) tarafından
Aminnnn inşallah

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 224 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 497 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
10 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (10,307 puan) tarafından soruldu

408,470 soru

12,272,879 cevap

37,655 kullanıcı

Kategoriler

...