0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar adetim 3 gün gecikti normalde düzenlidir aynı günde olurum genelde erken kaset gebelik testi yaptım bi geciktiği ilk gün bi de az önce negatif çıktı, çok üzülüyorum ya aylardır bekliyorum sizce gebelik testinin yanılma payı olabilir mi sizin de test negatif çıkıp gebe kaldığınız oldu mu? Olsa çıkardı herhalde en azından az öncekinde diyorum ben

4 Cevaplar

0 oy
(804 puan) tarafından
Bence doğrudur test canım benimde buay 6 gün gecikti adetim hamileyim sandım çok sevindim test yaptım negatif 1 gün sonra da adet oldum zaten bende aylardır bebek için çabalıyorum kuzum yanliz değilsin
(301 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim bize de nasip eder
(804 puan) tarafından
İnşallah canım inan her ay her ay aynı hikaye bende yoruldum valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Test dogru çıkar, yanı testın yanılma oranına umut baglanmaz Rabbım hakkında hayırlısı neyse o zamanda versin uzme kendını
(301 puan) tarafından
Ama kaset testte negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkanlar da var
tarafından
Bunlar bindeebir olur, 5 tane korunma yontemıyle de hamıle kaldım dıyenlerı gordü gözüm burda benım, yuzdelık ıhtımale vurunca cok az ıhtımalı
(301 puan) tarafından
Eğer geç döllenme okuduysa ki bu çok sık rastlanan bir şeydir yada genelde 1 haftadan önceki döllenme çıkmaz zaten testlerde son ilişkimden hamile kaldıysam testte çıkmaz zaten
tarafından
E o zaman tamam canım hamilesin dıyım o zaman
(5,166 puan) tarafından
Geç döllenme çok rastlanır bir şey değil ki, size burda umut verelim istiyorsunuz sanırım ama test zaten negatif çıkmış. Her şey gönlünüzce olsun
0 oy
(4,974 puan) tarafından
Stres yaparsan zaten olmaz birak bi kendi haline 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
4 cevap 218 göst.
10 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Turkuaz damla (2,570 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 143 göst.
+2 oy