0 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar özel bi sorum olacaktı kusura bakmayın esimle hamileligim de ayda en fazla 3 defa ilişkiye giriyoduk son ay hiç girmedik sezaryan dogum yaptim doktor dedi 40 gün ilişki yok bugün 25 gün oldu dogum yapali ** esim de özledim fakat 40 m çıksada ilişkiye girmekten çok korkuyorum ilk gece gibi çok ağlamıştım korku var di şimdi aynısını yaşıyorum canım acır die karnım hamur gibi zaten 40 dan sonra düzelir mi sıklaşır mi eskisi gibi 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,944 puan) tarafından
Bilmiyorum ben de hiç dediginiz korku olmamisti hatta okuyorum burda ilginc geliyor. Yani kirktan sonra vucut biraz daha toparlar o hamur hissi azalir
-Reklam-
+1 oy
(6,853 puan) tarafından
Acı olarak korkma Cnm normal doğumda yanma acı ağrı oluyor evet. Sadece sezeryan yerine dikkat et ona göre pozisyon da yap. Korkma yani Cnm bnde sezeryan oldum. İlki normal idi ölü doğum idi normal doğum daha berbat acısı yapamadigimi biliyorum
0 oy
(803 puan) tarafından
Yani 40 çıkmadan ilişki olmaz canım bı bekle 40 çıksın sonra düzene girersiniz ayrıca ayda 3: defa çok ta az değil bence
0 oy
(567 puan) tarafından
Bir şey olmaz canim 40 çıksın. Hamilelik konusunda da dikat et 
(278 puan) tarafından
Ne yapabilirim ki hap içsem emziriyorum bsy olur mu yada esim korunsa bsy olur mu spral den korkuyorum cunku
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Canım doktorun ne dediyse ona uy. Sağlık herseyden önce gelir. Şuan bedeninden bir can cıktığı için tabiki öyle olacak. Yavaş yavaş kasların yerine gelecek.
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım korkma Bn iki sezer en geçirdim düzeliyor birde ben ederim 10 gün sürdü biter bitmez eşim dayanamadı sorunda yasamadim
0 oy
(176 puan) tarafından
Korse kullanmaya izin verdi mi doktr
0 oy
tarafından
hayırlı olsun bebek :3 dışını geç içinin toplaması için 40 gün lazım. hem o şeyler illa o yöntemle olacak değil başka şekilde şey edin

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 946 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu

414,159 soru

12,464,268 cevap

46,842 kullanıcı

Kategoriler

...