Kızlar hamile gibi hissediyorum için kıpır kıpır ve hamile iken hissettiklerimi hissediyorum nedense karnımda adetime 8 gün var ve ben test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yani nasıl anlatsam karnında hissettiğim his sanki hamileymiş gibi hareket falan değil sadece his var ve diğer hamileliğimde falan yuzum hemen değişmişti beyazlamış gibi olmuştu şimdide oyke yüzüm beyazlamis gibi parlamak mi desem kan mi geldi desem öyle birşey oldu yüzüme ve kızım küçük 17 aylık acaba varmı durduramadim kendimi eski yöntemlerle test ettim çamaşır suyuyla köpürdü baya bu test yöntemini deneyen oldu mu hiç eğer varsa kullandığım şeyleri bırakmam lazım kızıma hamileyken adetime 6 gün vardı öğrendiğimde bı önceki hamileliğimde adetin baya geçmişti 38 gün öyle öğrenmiştim ne yapsam bana akıl verin karmaşık duygular içindeyim test yapsammi yaoamsam mi karar veremiyorum bugün dışarı çıktım test alıyım dedim vazgeçip eve döndüm sonra geri çıkıp almak geldi içimden ama çıkmadım bı yol gisterin bana güzel hanımlar
inşallah olur canım . yeşil çay kahve bırak. bol yeşillik ve meyve tuket. Ağrıkesici dahi atmA. erken gebelik testi alırsın.
Canm çamaşır suyunu annem hamileyken ben bekarken ikimiz de denedik kkimize de köpürdü
1,492,113 soru
24,381,089 cevap
348,739 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın