Her çocuk çok sevilmeli aileden ne görürse öyle devam eder. 1 tane Oğlum var. Oğlumu canımı verecek kadar çok seviyorum elimden geldiğince herşeyimi ona adarım.Bazen çevremdekiler diyor ki çok kıskanç kaynana olacaksın aşırı düşkünsun diye bende gülüp geçiyorum. Bilmiyorlar ki oğluma gösterdiğimiz sevgi ona örnek olsun diye çabalıyoruz yarın birgün eşi olduğu zaman ona çok iyi davransın. Ve benim her zaman sözümdür oğlumu da öyle yetiştiricicem eşini bu dünyada herkesten çok sevmesini öğreticem. Herkes eşini sevse mutsuz anne olmaz,mutsuz çocuk olmaz bu kadar kötü insan olmazdı belkide dünyada. Cinsiyet ayırmaksizim çocuklarımızı çok sevmeliyiz. Rabbim evlatlarımızın karşına hayırlı insanları çıkarsın ileride gelinim olursa ondan tek isteğimdir oğlumu sevmesi çocuklarını sevmesi bende onu başımda taç eder kraliçe gibi yaşatmak için elimden geleni yaparım. Rabbim eğer kız evlat nasip ederse babasının evinde bir prenses olacak evlendiğinde başına kötü birşey gelse bile korkusuzca arkamda ailem var deyip gelebilecek.