Merhaba arkadaslar buradan baska anlatmak istedigim biyer yok.Eşimle iyi bi evliligimiz vardi 6 senelik evliyim bigune kadar ufak sıkıntılar disinda bisey yasamadik ne kotu soz ne bi davranis ailesiylede aram iyidir onunda benimkiyle 2 cocugumuz var 4 yasinda bi kizim 5 aylik bide oglum..esimin benden evlenmwden 4 sene once bitmis bi iliskisi varmis bunu evliligimizin basinda ogrendim cokta onemsemedim uzun sure once bitmis kadin evlenmis baska sehire gitmis zaten ciddi bi iliskide degilmis bu kadin 1 ay once kqdar esime instagramdan ulasmis msj atmis annesini ve ablasini kaybettigini dertlesmek istedigiinifalan yazmis esim eski numarasini kullaniyo hala telefonda 2 kere konusmuslar ikisinin dedigine gore esim telefinda beni sevdigini arkadascada olsa onumla konusamayacgini fakan demis oda eski gunlerinhatirlatmis verdigi kayiplardan bahsetmis ben 2 hafta once msjlarini gordum esim telefonunu hic sakinmaz hep ortadir bu donemdede oyleydi kendisi benim telimden oyun oynuyodu bende youtubedan bseyler izliycektm benim telden izle dedi whatsapp a oylesine girdim 2 gun once konusmuslardi daha dogrusu sadece nbr demis kocamda iyi yazmis kadin birden foto atmis acik fotolar gogus kismini camasir giyerek atmis 3 taneydinsanirim esim bunlari silmis bende tekrar indirip bakamadim o fotolara esimde pis bisey yazmis hatta bide soyle cek falan demis konusma brda bitmis sonra arama kaydina baktim konusmada yoktu esim bu aldatmaya girmez beni tahrik etti basima bela oldu falan diyo beni sevdigini soyluyo pisman olduguna ve beni sevdogine eminim ama kaldoramiyorum yinede aklimdan cikmiyo napicami bilmiyorum bunlari bosammayi dsunmedigim icin kimseye anlatamiyorum insanlarin gozunde o pozisyinda olmak istemiyorum ama boyle nasil devam edicem bu duruma alisabikirmiyim.bilmiyorum ve ona nasil davranmaliyim