0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Bazıları keşke taktirmasaydin ilişkiye girerken takılıyor diyorlar biz geri çıkarttık dediler enfeksiyon oluyor dediler neden aceba ya bende keşke diyecekmiyim aceba belim de agir yor sizin de böyle Ağrılarınız oldumu pişman oldunuzmu

10 Cevaplar

0 oy
(11,819 puan) tarafından
İğne artı+kondom+ geri çekilme yapsaydınız ben spirale karşıyım ya 
(4,422 puan) tarafından
İğne emzirirken oluyor mu canım bide hormonlar da Bi sıkıntı falan yapıyor mu tekrar gebe kalmak için falan
(11,819 puan) tarafından
He emzirirken olur mu bilmem ki canjm spiral de daha tehlikeli bence kaysa anlamazsın ama olan olmuş hayırlısı olsun inşallah geçmiş olsun
(4,422 puan) tarafından
Ben post sahibi değilim kuzum iğneyi merak ettiğim için sordum :))
(8,534 puan) tarafından
İğne emzirirken oluyormuş 3 ay var bide 1 ay ben 1 ay yaptırdım oğlum 9 aylık olcak emiyo sağlık ocağına özellikle sordum 6 ay üstü büyük bebeklerde olur sıkıntı olmaz dedi bı sorun görmedim oğlumda ama bu platrfomda okudum da emziren annelere 1 aylık yapmiyomus çoğu yer 3 aylık yapmiyomus benimde kafam karışmıştı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok normal ağrıması canm , 6 ayda bir kontrollerini aksatma mutlaka git
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Taktırmadan sorsaydın ya bacım. Geçmiş olsun. Doğal bişey değil keşke yaptırmasaydın 
0 oy
(752 puan) tarafından

Ben taktirmadim sprial  korkuyorum  ama bence seninki psikolojik kız başkalarından da sıkıntılı duymussjn ya bence ona odaklaninca hafifde aciyinca eftikledin gibime geldi  ondan etkilendin bence çevremde çok taktıran var hiç böyle sikayeteler duymadım tek duyduğum sprial kayıyor hamile kalmışım tarzı lafları duydum :angel:

0 oy
tarafından
ben takildiktan 1 hafta sonrasına kadar kanama sürdü sonra 4 ay adet  olmadim  ilk zaman agriliydi ara ara agri oluyor ama diger dediklerin hic olmadi 6 ay oldu tabi ben dogumdan sonra lohusalik biter bitmez taktirdim
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Ertesi güne kadar geçer takıldığı gün agri oluyor 2 kere taktirdim ben
0 oy
tarafından
İyitttin kız herkes enfeksiyon kapcak diye bişey yok bu ilişkide hissediliyo dyenlere inanma yalan 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Ilk 2 gün agri olmasi norml canim parol iç. Herkesin bünyesi farkli sen.kimseyi dinleme. Ben 5 ay boyunca sadece fazla kanama sıkıntısi cektim kansiz kaldim öyle çıkarttım 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Taktıran bir arkadaşım vardı merak edip sormuştum ilişki de takılıyor mu dedim gülmüştü yok canım öyle bir şey olur mu demişti :) bende Taktırmayı düşünüyorm ama nasıl yapacağım bilmiyorm, korkuyorum azıcık :) 
0 oy
(7,036 puan) tarafından
1 ay önce taktırdım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım 2 sır adet oliyorum ve hiç öyle şeyler yaşamadım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 140 göst.
27 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
16 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde AhmetEneŞ (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,745 soru

23,684,043 cevap

310,445 kullanıcı

...