evlendim 2ay sonra esimin tlfonunda video gordum arkdsyla madde ictini gordum yemin etti bidaha icmicene ilk aileme soylemedim sonra ikincisinde aileme soyledm almaya geldiler tovbe etti 6ay sonra yine seytana uydu ictini gordum sabahn korunde 5aylk hamileydm baba evine geldm gunlerce pisman oldu onu aldm antepe amateme gittik ilac yazdrdk birakmaya kesin karar vermisti 7ay boyunca her sabah ilacini elimle verip ilac eridiginde ise gidiyodu 7ay tedavi oldu yillar once ki bi davadan 4ay hapis cezasi aldi acik ceza evine girdi girmeden antepe gitti ilac yazmadi sigortasi iptal oldu diye ilacsz girdi iceri ilacida birakicam dedi 10gun denedi ilacsz agrilari yuksek oldunu soyledi doktoru aradm ona ilac al ceyrek ceyrek icip bitince biraksn dedi 4tane aldm her birini 4parcaya bolup 15gun icti ilaci bitti alimmi sana dedim yok dedi 20gun oldu hala icerde artk ilacinda etkisi gecti vucudundan agrilari bitti cok sukur 1ay sonra cikicak kizimizida alip tasinicaz esime cok destek oldum cok zor gunler gecrdk oda emegimin farkna vardi basta iceri girmesne cok agladm sonra sukurler ettim allaha goruse gittik kilo almisti yuzu acilmisti birakilmicak bisi diyil yeterki beyninde bitrsn rabbim bidaha gostermesn o gunleri vazgecmek her zaman kolaydir onemli olan bi insani dustugu batakliktan kurtarabilmektir cok sukur basardim simdi benide kizinida dunyalara degismez erkekler ne kadar guclu gorunsede bir kadin isterse esini gercekten degistirebilir ben umudumu kaybetmisken bir sans daha verdim daha cok ustune gittim destek oldum sonunda basardim