0 oy
328 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (290 puan) tarafından
Suan tamda öyleyim dunya yıkılmşta altında ben kalmışım gıbı postlarımı okuyanlar az cok sıkıntılarımı bılır yetmezmiş gbi kendi aılemın derdı sıkıntısı öahvedıyo benı erkek kardeşim nişanlı nısanlısı tanıdık dıye severek aldık bıleemzdıkkı böyle olcagnı maddi yönden istekleri bitmedi su devırde bı dugun nasıl yapılıyo kac paraya patlıyo bılen bılır ama dusunmuyolar ısteklerı arzuları bıtmıyo neyse dedıkkı paradır huzurdans evgıden saygıdan dahamı onemlı ama gelınımızde bunlarda yok ikidir kardeşimi doldurup annemın ustune salıyo annemde ahzı var dili yok bi insan ne etliye karışır ne sütlüye boştan sebeplere kardemi doldurup annemın ızerıne salıyo en son arayp bıseymı soyeldın felan dıye sorduk hayır soylemedım sadece söyle söyle soyledım dedı kabul etmıyo doldurgunu ama karseşimin hal hareketı lafı sözu bellı edıyo herneyse işte öle içimi dökmek istedim ama paramparcayım sankı kızım için su hayatı surdurmek için yasıyo olmak için yasıyorum sankı simdi cıflıklar atarak agladım hıcmı kaderımız gulmıcek rabbım dedım hıcmı sansımız gulmıcek oladar sıkıntıya göz yaşına acıya ragmen sevhımde gram eksılme olmadı sımdı tam rahata vardur huzuru bulduk derken kocama olan duygularımım bitmesii ahh ahh bitane degilki derdım paramparcayım

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyy cnm bitanemm bnm hic bir postunu gormedm ama bu kadar uzgunsen vardir bir sebebi rabbim yardimcin olsun inssss herkes evladiyla avunup susuyo ;((
(290 puan) tarafından
Cok saol canım Allah razı olsun malesef hayat cok acımasız hıç adıl degıl duanıza benıde katarsan cok sevınırım :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay amannn üzül üzül nereye kadar kız boşver hepsi bitecek birgün uzuldugune değmez ... Komik anıları anlatın diye post var gel oraya bak gül biraz ... Tüm yük senin değil ya herkes her derdi yaşıyor boşver 
(290 puan) tarafından
Cok haklısın canım gerckten ama işte ınsanın yuregı kaldırmaz ya bazen o donemdeyım malesef :(
0 oy
(80 puan) tarafından
Bizdede var  öle Bi gelin   buzamanda kolay degil ev  yapmak düğün yapmak, balayı için aile ses yükseltmek cok ayıp 10milyar yetmezmiş, seneye gitsen  sanki millet arkandan gülecek,  kaynım desen kıza karşı bieşy diyemiyor 
(290 puan) tarafından
Biz parayı altını felanda gectık diger turlu yapmasa keşke kardeşimiz gibi gördük canımızın canı dedık simdiden böyle yapıyo evlenınce nasıl olcak bılmıyoruz :(
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun canım .Allah sıkıntılarını alsın götürsün<3

(290 puan) tarafından
Aminnn cok saol canım allah razı olsun :(

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 957 göst.
0 oy
30 cevap 600 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (700 puan) tarafından soruldu
0 oy