0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,003 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar ben kizim doğunca mevlut yapamadım korona sebebiyle dolayısıyla da kimse gelip gidemedi eşimin tarafı biraz kalabalık yani cagirsam baba tarafı sadece 30 kişi tutar hanımlardan çocukları dahil etmiyrm bile. Bende normalde doğum günü yapacaktım dedim hem eşimin tarafı hem benim tarafim max 50 kışı olsa ben eve sığdıramam ayriyetten o kadar kişiyle pasta yetistiremem. Erkekler kaynanamin evine bayanlar benim evimde olsun.  Yine konsept doğum günü şeklinde olsun ama içerik mevlut olsun diyorum ikramlık olarak dışardan etli ekmek sarma baklava ve ayran olsun. Hem diyorum 1 yaşında bebek ne anlayacak doğum gününden duayla büyüsün hemde büyükler aradan ciksin diyorum sizce düşüncem sacma mo...?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
tarafından
+1 yaş doğum günü niyetine mevlüt yapabilirsin bahçeniz varsa ordada olabilir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
6 cevap 278 göst.
21 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kayram Bal (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
26 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sultan2234 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 959 göst.

407,429 soru

12,229,767 cevap

36,858 kullanıcı

...