0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar sistit olmuşum nedir tam olarak neden olmuş olabilir antibiyotik vs verdi ama ekstra neler yapabilirim :( 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sirke uygulaması yapma sirke uygulaması yapma sirke uygulaması yapma. Daha ne diyim bir deli kuyuya tas atmış herkes bunu yapıyor. Bide diyirlar ki ben surekli oluyorum sirke rahatlatıyo. Ama iste yerlesiyor mikrop oraya sirke yüzündn alışıyor vücut.  Bir ikisefer rahatlatıyor sonra kronik hale getiriyor. Genital bölgenin bi ph degeri var sirke bunu değiştiriyor. 

En önemlisi iyi yıka orayi. sicak suyla değil ılık suyla yika iyi kurula. Birde su ic bolca. Ben 2 yil cektim her gün ağlıyordum neler denedim inan bide saglikciyim. Su ile buldum careyi
tarafından
Ağzına sağlık doğru bilgilerin için canım
tarafından
Valla napim üzülüyorum ben çektiğimi biliyorum sabahlara kadar elim orada aglardim. Bide is yerinde daha zor. Su icsek gececek ama onada gelmiyoruz
tarafından
Aaa evet hep duyuyordum sirkeyi çok şaşırdım
tarafından
Dikkat et sen bunlara yeter yemek yeme su ic valla. Birde karbonhidrati azalt ekmek makarna seker gibi. Gebe kalmayida zorlaştırır enfeksiyon
-Reklam-
0 oy
(1,829 puan) tarafından
Ütüyle bir bez ısıt oraya koy. Sıcak ve kuru tutmaya çalış ayakların ve belin soğuk almasın. Ben sürekli oluyorum ve sirkeli suyla taharetleniyorum. Bulabilirsen yaban mersini kaynat iç çok iyi geliyor 
tarafından
Hamileliğe engel oluyormuş doğru mu öneriler için de teşekkürler
(1,829 puan) tarafından
Engel olduğunu duymadım ama gebeyken sürekli sistit oluyordum bu düşük yapmaya sebep olabiliyormus eğer tedavi edilmezse canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 83 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narininannesi (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilay (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emre1234 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (582 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,687 soru

24,361,832 cevap

347,142 kullanıcı

...