0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar.. ben 4 ay boyunca makale işi yaptım ücreti azdı ama zorladikca en fazla 250 yapabildim iki kızım var ikiside küçük o yüzden surduremedim bu işi bıraktım. Daha sonra yorum yaparak vs. Bu tür para kazanma yöntemleride var galiba bunlarla ılgili bilgisi olan varmı acaba ? Yada yapan? Teşekkürler ❣️

3 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Makale bekarken bende çok yazdım.  Öle yorum varsa bende beklim :)
tarafından
Başta güzel gidiyorduda, kızlarım biraz büyüdü ilgi oyun istiyorlar bide geç vakitte kadar uyumuyorum uykusuz kaliyodum ev işi yemek derken, bu sebeple bıraktim sonradan da sıkılmaya başladım zaten yaa 3 kuruş için saatlerce uğraşıyodum parası biraz daha yüksek olsa neysede uzman kadroya geçtim ücretim yükseldi biraz, ondan sonra bıraktım malesef baştan ücretim o şekilde olsaydı keşke ama ben yorulduktan sonra oldu malesef, şimdi o tarz iş bakıyorum kendi vaktimi kendim ayarlayabilecegim
(1,453 puan) tarafından
Aynen insanin beyni de yoruluo bakma bulursan bana da yaz canisi
tarafından
Aynen zaten çocuklardan kendime vakit ayiramiyorum bide bu işi yaptım kışta, hiç vakit ayiramadim artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Makale yazma işini nereden yaptınız? 
tarafından
Banada buradan bir arkadaş öğretmisti o yapmış daha önceden bende bı deniyim dedim anlamam bir haftayı almıştı işi ama sonradan başladım bir siteden üye oluyorsun
tarafından
Peki sitenin adı ne?
tarafından
Anladım canım. Sağ ol bakıcam müsait olduğumda. Ben de punch filan yapıyorum. İpiydi kumaşıydı derken masraflı oluyor o yüzden az çok demeden öyle evde iş bakıyorum.
tarafından
Bu işi yapmak istersen patronun nosunu atabilirim istersen oda ricam üzerine yardımcı olur size
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Bende begenı yaparak kazanıyorum
tarafından
Rica etsem müsaitsen özelden yazıp yada buradan yazıp öğretebilirsin geliri nasıl ki bez alsam eşime yardımcı olsam yeter kendime bir şey istemiyorum
(150 puan) tarafından
o.nasip oluyr
(9,241 puan) tarafından
Uygulama ıvındeki görevleri yapıyorsun inst da gönderi begeniyorsjn

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 83 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.
0 oy
2 cevap 183 göst.