0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar merhabalar. Dişlerin arkasında ki siyah renkli tartarlar varya onları nasıl temizliyorsunuz yontemleriniz var mı? Dişçiye mesaj attım sadece tartar temizlemek 150 tlmis ve iki kızım var bırakacak kimsem yok olduğum yerde. Evdeki çözüm önerilerine bakiyorumda YouTubedakiler çok doğru gelmiyor bana o yüzden buraya sorayım dedim 

3 Cevaplar

0 oy
(1,924 puan) tarafından
Devlette temizliyorlar bnde gitcem yakın zamanda başka türlü temizlenmiyoki zaten temizledikten sonra düzenli fırçalamak bide dış ipi kullanmak gerek
(1,924 puan) tarafından
Evet randevu biraz sıkıntı ama sürekli takip edip almaya çalış boş bir güne bnde gitcem devlette yaptırılan her yıl düzenli temizletiyorum
tarafından
Nasıl oluyor uyuşturucu yapiyolarmi ete. Bide acitiyormu ki YouTubedan izledimde kanıyor diş eti falan. Gözüm korktu
(1,924 puan) tarafından
Yok cnm uyuşturma yok evet kanıyo ama acı yok temizlendikten sonra o kadar rahtlıyosunki
tarafından
Çok istiyorum yaptırmak yaa, dişçiye gidince direkt tartar temizletmek istiyorum mu diyoruz..
(1,924 puan) tarafından
Evet cnm
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Cay sigara kahve cok icersen oluo genelde ama gunde 3 kere fircala dislerini gecer canim
tarafından
Kahve hiç sevmiyorum, sigara asla, çay her sabah kahvaltıda, geçenlerde de dişim ağrıdı çene tedavisi gördüm o yüzden açamadım agzimida 20lik diş ağzıma etti :((
0 oy
(164,059 puan) tarafından
dr tenizlet       

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,813 soru

24,391,772 cevap

349,343 kullanıcı

...