0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (6,806 puan) tarafından
Kızlar yüzüne lazer yaptırıp memnun olan veya olmayan var mı pazartesi yaptirmaya başlıyorum tamamen bitiyo mu acaba bide kaç seans ta bitiyo

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sarı tüyler kalıyor. İp ağda yüzümü tahriş ediyor malese. tek carem lazer.
(6,806 puan) tarafından
Bende 3 senedir ağda yaptiriyorum ama bıktım artik her ay her ay yaptırıp kurtulmak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Ah ah ben yaptirdm baslarda cok iyiydide seanslar bittikten 1 ay sonra daha fena resmen sakal gibi cikmaya basladi
(2,049 puan) tarafından
Ya ne bilim bi benm olsa.neyse dicem iki kardesm ben yaptirdk hepimzn basina geldi iyi bilinen bi yer diye gorumcemide zorladm ayni zamanda gittik onunda.oldu gene cikyorlar zamanla
(6,806 puan) tarafından
Ay moralim bozuldu valla ya o kadar para verecez işe de yaramayacaksa yaptirmiyim daha iyi
(2,049 puan) tarafından
Valla cnm bizim para hep cop oldu ben parasnda da değilim yuzume yazik oldu o kdr.cok yoktu simdi resmen sakal gibi cikyor
(6,806 puan) tarafından
Ya benim normalde de çok ağda yaptırdığım için çıkıyor yani ama daha beterde olmasın ya
(2,049 puan) tarafından
Tamam benmkilerde vardi ama sık.deildi boyle dedm bitsinler kurtulim simdi daha beter sakal gibi yanyana cikyor boyle
0 oy
(966 puan) tarafından
Yanlış zamanda başlıyorsun cnm.yaz aylarında yüze lazer yapmazlar.ekim gibi başla bence.oyle ise yarar.cilt karardığında lazer aleti algılamıyor.leke yapar bir de.
(6,806 puan) tarafından
Görüştüm valla cnm ayarladık yaptırıp kurtulmak istiyorum bir an önce
(966 puan) tarafından
Sen bilirsin cnm.bn 6 sene önce yaptırdım çıkmadı bir daha da.ama lazer aleti diottu.killarin yanması dökülme yapar.buz lazer pek etkili değil diye duydum
(6,806 puan) tarafından
Benimki buz lazer olacak
0 oy
(201 puan) tarafından
Ben yaptırdım yaptırmaz olaydım. Yaptırdıktan sonra sakal gibi çıkmaya başladı. Yaptırma esnasında güzel dökülüyor rahatlatıyor ama ben 12 seans gittim sonrasında çok pişman oldum 
(201 puan) tarafından
Ben bı de iki farklı salona gittim. Yani ilk gittigim salonun makinesi kötü ondan böyle olmuş dediler tekrar para verip başka yere gittim orda da aynısı oldu. Ablam da gitti aynı yere onun ki benden de kotu durumda. Herkeste aynı olmayabilir ama ben çok pişman oldum keşke hiç dokunmasaydim dedim
(6,806 puan) tarafından
Ay bilemedim şimdi ya
(201 puan) tarafından
Çok kötü durumda değilse yüzünüz benim şahsi görüşüm hiç bulasmayin ama tabi siz bilirsiniz
(6,806 puan) tarafından
Yani lazer olmazsa her ay ağda yaptirmak zorundayım
tarafından
Humyesanin bütün dediklerini yasadim ve her sözüne katiliyomm
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Ben bekarken gitmiştim yüzüme gitmedim yani ben yarım bacak koltuk altına gittim ama çok pişmanım kadın bana gecicek gidicek dedi 15 seans gittim bitmedi çünkü tüylerim sarı kökleri beni resmn kadın kandırdı biticek felan bitmiyor lazer siyah tüyler için etkili sariysa tüylerin hiç yaklaşma  
(6,806 puan) tarafından
Yok cnm tüylerim siyah
(1,420 puan) tarafından
İnşallah işe yarar canım ne diyim ki
0 oy
tarafından
Lazerden sonra daha da berbat oluyor bence elleme
(6,806 puan) tarafından
Ama bu şekilde de her ay ağda yaptırmak zorundayım
0 oy
(865 puan) tarafından
Ben 1 yıl kadar güzellik merkezine gittim çok iyi  bir sonuç almadım hormon sorunu da var mış sonradan öğrendim, baya kötüydü bnm yüzüm neyse sonra Philips lazer aldm evde kendim uyguluyorm tüyler incecik sarı bile değil çok ince bçok memnunum, 5 yıldır kullanıyorum 2 3 ayda bir yaptığım oluyor okadar güzel ki,,bacaklarımda bile tek tük var eskisi gbi düzenli kullansam o bile kalmaz:)
(6,806 puan) tarafından
Makinayı ne kadara aldın cnm
(865 puan) tarafından
1300e almıştım 5 yıl oldu 2mbaşlıklı bnm atışlarda var daha
(6,806 puan) tarafından
Şimdi pahalıdır o da ya
(865 puan) tarafından
Seans larda 1000 tlden başlıyor, tüm vucut ama sadece yüz daha uygundur tabi bakarsın lazer iyi gelirse makinesini alırsın uygunangelir snaa
0 oy
tarafından
Yaptirinca bitiyo sonra seanslar bitince hepsi ve daha fazlası hortlatiyo yani biten bisey yokkk
(6,806 puan) tarafından
Anladım cnm tüh ya çok umutlandiydim
tarafından
Eve makina aldım duzenli yapsam o daha oyi sankii
0 oy
tarafından
Cnm bizim akraba yapıyor hiç bitmiyor gitigim yerde söyledi yüz bitmez dedi
(6,806 puan) tarafından
Yaptirmiyim bende o zmn
tarafından
Sen bilirsin cnm
0 oy
tarafından
Benim yüzümde acayip tüy vardı. Özellikle gıdık bölgemde. Ergenlikte aşırı utanıyordum insanlardan.

Sonra çalışmaya başlayınca alexsandir makineli lazere 7-8 seans gittim çok işe yaradı. Sonra 7 seansta buz lazere gittim. Onun yüzünde pek etkisini göremedim. 

Evde lazer makinem var uzadıkça kendim onla yapıyorum. Azaldı ama tam bittiği soylenemez
(6,806 puan) tarafından
Benimkide buz lazer olacak ama yaptirmiycsm galiba kimse memnun degil
tarafından
Yaptırma bencede buz lazerin yüze faydası yok
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Ayy canım sakın yapma pişmanlıktır. Bn de yaptırdım pişman oldum . Şimdi daha berbat beter çıkıyor. 10 günde 1 de kuaföre gidiyorum mecbur. Agdaya alerjim var
(6,806 puan) tarafından
Anaam kız kimse memnun değil ya
(1,380 puan) tarafından
Aynen canım kimse tavsiye etmiyor artık
0 oy
(145 puan) tarafından
Bence yüze dokunmadıysan hiç dokunma pişman olanlardanım 2 sene gittim lazerle sakal gibi çıkıyor baş edemiyorum artık yapmadan önce böyle değildi iğneli lazere gidicem bende güzel bir yer bulursam 
(6,806 puan) tarafından
3 yıldır ağda ile aldiriyorum sürekli pazartesi lazere basliycaktim ama vazgeçtim iyi ki sormuşum buraya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 36 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
11 cevap 199 göst.
7 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Enesin_annesi123 (243 puan) tarafından soruldu

403,380 soru

12,083,041 cevap

36,360 kullanıcı

...