0 oy
277 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından

image

merhabalar aranıza yeni katıldım bir arkadas tavsiyesiyle.sag elimin 3 parmağının üstü 1 aydir kalınlaşti kabuk kabuk oldu ve çok lekelendi ellerime bakınca çok strese giriyorum bizim burda cildiye doktoru yok Allah bilir ne zaman gelir aranızda elleri böyle olup bişey kullanan oldumu resimde pek görünüyor ama çok kötü hep Beyaz Beyaz oluyor

6 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından
Sorun ne anlamadım yazdığından da bişi anlamadım ama. Ya nasırdır yada fazla deterjan kullanıyorsundur, hamur yoğuruyorsan ondan dolayında olabilir. İstersen Bi dahiliye git Allah korusun eğer romatizma falan varsa elinde. Geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(2,398 puan) tarafından
Vazelin felan kullan geçiyorsa deterjan dan kaynaklı oluyor benim şuan yara olmuş bile çok fazla yıkarım ben ellerimi ama eğer ki geçmiyorsa arkadaşın dediği gibi başka bir doktora danış geçmiş olsun
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Allah şifa versin 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Geçmiş olsun nemli tutmaya çalışın
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Ellerin de yaşlanma lekesi çıkmaya başlamış canım. Yaşına göre bakım kremi kullan. 
(12 puan) tarafından
Yaşlanma lekesimi bu kadar erken cikarmi ki daha bu dediğiniz annemde bile yok
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Tam anlaşılmıyor ama bizim de küçük kız kardeşimin ellerinde böyle kabuklanma gibi sanki soğukta kalmısda öyle olmus gibi. Bizim evimize geldiğinde suyundanmıdır nedir yada yaptıgım yemeklerden midir bilmiyorum geçiyor. Sonra ailemin yanına gidince tekrar başlıyor. Geçenlerde yine geldi. Bu sefer ben bepantolun kremini almıstım vücut için yüz el her yere sürülüyor. Ellerini artık gizleme ihtiyacı duyuyormus. Kremi sürmeye başladı iki üç güne düzeldi keyfi enerjisi yükseldi. Krem de çok büyük boydu kendine alana kadar tüpün yarısını arkonun boş şisesine bosaltım. Baya baya geçirdi. Eve gider gitmez hemen almış. 
(12 puan) tarafından
Ya bende ellerimi sürekli saklamak zorunda kalıyorum ellerim böyle değildi bir aydır böyle sürekli kabuk oluyor ve sanki kök te var gibi dokununca
(2,570 puan) tarafından
Yumurta balık bunları tüketiyormusun benim kardeşim tüketmez. Bize geldiğinde ben zorla yediriyorum. Onların eksikliği olabilir. Bıldırcın yumurtası falan içiriyorum. Yumurta yemiyor. Onu sevdi mesela.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ahdjdkdjdj (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 468 göst.
0 oy
10 cevap 313 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bilsemki (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler