0 oy
151 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Bne hicbisey yapmıyorum yapanlarda özeniyorum hafif cillerim var ve lekenmis gibi hissediyorum neler yapabilirim onericeginiz şeyler varmi acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(136,920 puan) tarafından

şimosu gonderim sana bi tirnak atiyo :D tum cildin isil isil oluyo

(2,362 puan) tarafından
Hsusisjs hmm desene tırnaklar olmazsa olmaz bnd tirnka yeme alışkanlığı var demek ondan :D
-Reklam-
0 oy
(14,146 puan) tarafından
Hehehe :) ben hemen soyliyim sabah aksam bi rutin cilt tipime gore bir yikama jeli gozenekler icin bir tonik ...kullanyrm haftada bir ya da iki kez de cilt tipine uygun maske kullanyrm gunes kremi bide tbi ekstra seyler var ama yikama jeli ve tonik gunes kremi olmazsa olmazlardan
(2,362 puan) tarafından
Hafif yağlı ama çok yağlı değil başkada Bi sıkıntım yok sdx hafif cillerim var göz ve burun ustumde
(14,146 puan) tarafından
Yani disardan olmasa bile yuzumuzu temizlemek lazim ilerisi icin gunku gozenekleri gormuyoruz derinlemesine temizlik icin gozeneklerin sklasmasi icin mutlaka yikama ve tonik gerekli gunes lekeleri icinde gunes kremo sart gerisi istege bagli diyeyim hadi
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Ben kendi adıma ilk olarak temiz tutmaya özen gösteriyorum şu aralar keçi sütü sabunu kullanıyorum memnunum öncesinde bir sürü markanın yüz yıkama Jelini kullandım inan hepsi çöpe gitti kimi kızarıklık yaptı kimi sivilceleri arttırdı onun için jellere güvenmiyorum artık günde bir kere sabunla yıkıyorum hemen nemlendirici sürüyorum bu kadar:)
(2,362 puan) tarafından
Vazelinde çok iyi geliyor gibi ellerim çok kuru vazelin sürüyorum iyi geliyor ama ne bileyim yzuzum esmerlesti gibi bide hafif cileirm var yaa
(14,146 puan) tarafından
Cilt tipine belki uymamistir cnm yani hassas cilde kdr ayri hepsi bilemedim
(7,784 puan) tarafından
Olabilir cildim çok hassas maskeleride yapamıyorum o yüzden
(14,146 puan) tarafından
Evet cnm hassas ciltlre ozel hepsi ayri cunku gul suyuda sakinlestrr yatistriri
(14,146 puan) tarafından
Leke icin cil icin ya da cilttwki sorun icin yazin zaten cvp almam biraz zor gunes kremi kullan yikama ve tonik kullan birde
0 oy
(183 puan) tarafından
Sadece vücut losyonu kullanıyorum şuan, bir de kardeşim vefan bir şey almış onu kullanacağım gelince 
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ben cok seviyorum canim yatmadan önce yarim saat yüz el bilek kol heryerime bakim yapmadan yatmam 
(14,146 puan) tarafından
Ne kullanysun  kiz

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 273 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 300 göst.
4 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 386 göst.
27 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.

413,688 soru

12,453,045 cevap

46,383 kullanıcı

Kategoriler

...