0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Kizlar merak.etrim.sohnet te edelim hayatta mutlu olduğuna dâir bir neden verin ben nedenmi.murluyum.elahmdulillah nasil mutsuzluk.icinden bir.neden.cikarayim.demeyin benim.nedenim.iki.tane dünyalar güzeli.kizim.onlara es olacak bir.oglum.olacak kocam anlayışlı benim.mutlulugum.icin uğraşır en önemlisi.evlatlarimin doğacak.olanin ve esimin kendi.sagligim.yerinde.daha ne.isteyeyeim.rabbimdeen binlerce şükür bir sürü nedenim var.mutlu olabilmek.icin sizleri.seviyOrum.hep mutlu olun INADINA MUTLU YASAAAAA

8 Cevaplar

0 oy
(9,655 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şükür ko sagligim yerinde.. Şükür ki bir evim var.. sukur ki yiyecek yemeğin giyecek giysim var.. Şükür ki 2 tane evlâdım var.. Şükür ki annem var ablalarım var eşim var.. sevdiklerim zor günümde yani basımda olucak insanlar var.. Evet bir sürü sorun var eşimle ama şükür ki hayatımda bana herşeyden çok evlatlarını verdiği için çok şükür..  bu hayattaki en güzel şükür sebebim..
(238 puan) tarafından
Ne.jadar güzel.degilmk rabbim.daim.etsin canım cümlesini içinde bizimkini
-Reklam-
+4 oy
(25,224 puan) tarafından
Kötüyüz demek ne haddimize, şükürler olsun her halimize... 
tarafından
ne güzel dedin ağzına sağlık:))
+1 oy
(122,513 puan) tarafından
Hamd olsun bugunde iyiyim ac degilim acikta degilim sagligim yerinde cok anlayisli bi esim var ve beni seven ozleyen hergun arayan ailem var Rabbim basimdan eksit etmesin bebegimide kucagima aldimmi gel keyfim geell 
(238 puan) tarafından
Ohh rabbim daim etsin allah sikntıda olan kuluna ferahlik versin ama.hic bir sıkıntısı.yokken eşten püften şeyleri der edenlerede bu huylarından vazgeçirsin inşallah
(122,513 puan) tarafından
Amiin amiiiiin inş ❤❣❤❣❤
0 oy
tarafından
bu yazıyı okumadan önce sevgisini belli edemeyen ben burda bir arkadaşım eşyalarının taşındığı kamyonu görünce etkilendim ve eşime kocaman uzun bi yazı yazdım rabbime binlerce şükürler olsun dedim iyilerle dolu sevgi sözcükleriyle dolu bi yazı yazdım.simdi yolladim işten çıkıp gelmek üzere simdi de bu yazıyı gördüm gerçekten de sağlığımız için evlatlarım için ailem huzurum için geçmişim ve geleceğim için rabbime binlerce şükürler olsun allah razı olsun kızlar 
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Sagligim yerinde çok şükür, ustumde bi çatım var, karnım tok, sırtım açıkta değil, en önemlisi rabbim bi melek nasip etti 2.  De yolda inşallah mucizem onlar benm, ve herkesten değerli olan kocam hayat arkadaşım <3 bugüne kadar çok çektim isyan etmedim hiç bi zaman ama rabbim kocamı karşıma çıkardı sonsuz şükürler olsun.. 

0 oy
(795 puan) tarafından
Yillardir hayalini kurdugum yuvamda yasiyorum simdi daha buyuk neden mi olur :)
0 oy
tarafından
Çok şükür sağlıklıyım kendi kararlarımı kendim verecek kadar aklım var şükür başımı sokacak bir çatım karnımı doyuracak kadar aşım var

Beni canından çok seven kocam var 

Ben dahane diyim ki

Tek dileğim bir yavrum da olsaydı yeter di

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 337 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ruyamm34 (244 puan) tarafından soruldu

404,227 soru

12,110,001 cevap

36,432 kullanıcı

...