0 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar dün babamlara gitdim bir kaç saatliğine ablam ordaydı görmek için.kaynanam giderken akşam kalma evine gel dedi yani istemez baba evine gideyim ya onlar gelsin.kadının kalbi fesat.sadece iş yapmamı istiyor.dakikalarım bile orda o kadar kıymetliki ağlayarak geliyorum bu boğulduğum eve.annem 55 yaşında hala kaynanayla oturuyor halamda var bekar 63 yaşında.annem ev kadını o kadar çok çalışıyorki gelinimizde hiç yardım etmez kendini o evden görmez.annemin eli yanmış ekmek pişirirken parmağının eti kopmuş.o acıya dayanmış.ağır ağır sular taşır çocuk gibi her işe koştururlar.akşamdan ağlıyorum dayanamıyorum hamileyimde 27 haftalık sinirlerim alt üst olmuş çok kptüyüm.tüm acılarının bana geçmesi için dua ediyorum.anne nekadar değerli varlığına kurban olduğum.keşke ölsem bugünlerini görmesem elini öptüm o kadar cennet kokuyorki.nolur annesinin evine rahat rahat gidenler klymetini bilin ben gidemyorum kaynanam yüzünden hasretim

3 Cevaplar

0 oy
(1,378 puan) tarafından
Ah canım ya çok üzüldüm okurken . Anneler çok değerlidir. Rabbim merhamet versin kötü insanlara sana bu duyguları yasatanlara
tarafından
Evet çok değerli Rabbimin bize armağanı onlar
-Reklam-
0 oy
(14,122 puan) tarafından
Annelerimiz ah bas taclari...canim benim neden annene gidemiyisun kalamiyosun yani tbki herkesin sartlari durumu frkli tbki ama ne esim ne ailesi aileme gondermixek beni ailem cizgimdir yani oyle sey olurmu beni karninda tasimis dogurmus ben evlendim diye gdemicem ne zorluklarla cocuk buytyruz blmyrm sartlarini tbi ama aile knusunda braz tvuz vrmemek lazm Rabbim anneninde yardimcisi olsun
tarafından
Kaynanam çok zalim biri herkes korkar ondan faiz yiyor herkesi tersliyor konum konşu sevmez istemez akrabası gelip gitmez kendini seven ters biri.eşimde ondan çok korkar eser karşısında bende eşim nasıl öyıeyim mahv oldu hayatım gitdi
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Kaynananın böyle bir hakkı yok eşin bile karisamazken baba evine gitmene kaynananda kim oluyormuş sesini çıkar susma bu düzeni boz bence ömür böyle geçmez 
tarafından
O kadar zalim bir kadınki herkes korkuyor ondan o ne derse odur.tüm gençliğimi mahv etdi ediyor edicekte.Allahındanda bulmuyor kendi kızları gelsin kalsın istiyor ben gidince ölüyor sanki
(2,838 puan) tarafından
En nefret ettiğim kaynana tipi kendi kızlarına her şey serbest ama geline zulüm ediyorlar sende anne baba evladı değil misin senin kızların kalıyor ben niye kalamıyorum de sustukça ezilirsin canım burda rol eşin de bitiyor o arkandaysa susma

İlgili bir soru bulunamadı

408,545 soru

12,275,884 cevap

37,750 kullanıcı

Kategoriler

...