0 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar hamile kalmak için rahme sülük tedavisi yapan var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,829 puan) tarafından
Yuh. Orayada sülük konmaz bacı geri nasıl alacaklar iy çok iğrenç 
(3,485 puan) tarafından
Kendisi bırakıyor. İğrenç değil esasen, bizden daha steril onlar.
(1,829 puan) tarafından
Yok suluge iğrenç demedim yanlış anlamayın. Ben küçükken ablam onları toplayıp üstüme attı derede oynarken o zamandan huy kaldı böyle duyunca bile diken diken oluyorum tüylerim ürperiyor
(3,485 puan) tarafından
Vay vicdansız. Benim de bi ablam öbürünün koynuna solucan atmış:)  deli mi ne bunlar
(1,829 puan) tarafından
Benimkinin ilk vukuati değil. İstanbul'da da uğur böceği doldurmuş bir su şişesine tişörtümün içine boşalttı sayesinde uğur böceğinden korkan tek insan oldum :D görünce kaçacak delik arıyorum
(3,485 puan) tarafından
Yazık ama yaa:)
-Reklam-
0 oy
(4,673 puan) tarafından
Arkadaşımın çocuğu olmuyordu kadın doğum uzmanı var bir tane burada çok iyi rahme değil ama beline yapmıştı doktor sonra hamile kaldı ama düşük yaptı 3 ay sonra tekrar hamile kaldı 
(35 puan) tarafından
Yaa hadi inşallah ya arkadaşim bugün yapti oda rahme yaptı haftayada rahmin bazı bölgeleri varmış hacamat yapacakms kadin
(4,673 puan) tarafından
Öylesine bi yere yaptırmasa daha iyi olur yine de dediğim gibi arkadaşım kadın doğum uzmanına yaptırdı özel klinikte
tarafından
Benimde arkadaşım yaptı 2 sene oldu daha birşey yok. Yine bu sene yapıcak beline.
0 oy
(35 puan) tarafından
Kız yok bu bir tedavi bunu sertifikli insanlar yapıyor doktorlardn eğitim almış insanlar simirinki gbi alet yerlestrylr sulukleri gönderiyorlar 10 dk kaliyr kendileri zatn çıkıyor toplam 30 dk işlem bitiyor
0 oy
(9,440 puan) tarafından
Ay korkarım kız başka yere yaptırırım da 
0 oy
tarafından
Yok artık öyle birşeyde mi varmış. Verende Allah alanda Allah. Denenmemeli bence sakata gelinir valla. 
(35 puan) tarafından
Evet varmış valla hacamat sülük sunnetmis peygamberimiz yapın demiş .yani Allah kimseyi ona muthac etmesin düşününce bile tüylerim diken diken oluyr
tarafından
Kol, bacak, bel falan neyse de bu çok farklı.
(35 puan) tarafından
Evet aynen

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde YC6306&7& (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde YC6306&7& (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 916 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 426 göst.
30 Haziran 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nuraydnn (448 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,743 soru

24,686,976 cevap

368,115 kullanıcı

...