0 oy
107 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Benim 3 cocugum var esim ben onun sosyal medyasina girdim diye beni olumle tehdit etti evimden cik git bugun evden gitmezssen ben gelip senin onxe burnunu kulağını keserim ondan sonra boynunu keserim dedi aileme soyledim abim esimi aradi kardesimin bir kabahatimi var sen boyle demissin abimede kufur etmis onun buynunu keser size kargolarim demis ailem ondan once gelip beni evden aldilar okadar yalvardim yakardim ailem oncesinde cocuklarimi kavul etmediler benim halime baktilar sonradan pisman oldular onlarda simdi cocuklarimi kabul ediyorlar gecici vélayet davasi actim bir ay sonra davam var .. 11 senedir evliyim benle esim hic iyi anlasmiyorduk senede 3 kere eve gelir en fazla bir hafta 10 gun kaliyordu geldigi zamanlarda sabah kumara gidiyor geceyarilarinakadar gelmezdi  bana hep siddet uyguluyordu dayanamadim...

3 Cevaplar

0 oy
(1,003 puan) tarafından
En doğru kararı vermişsin öyle insanla ömür geçmez kurtar kendini Allah yardımcın olsun çocuklarını yanından ayırma 
(1 puan) tarafından
Malesef cocuklarimi birakmak zorunda kaldim simdi gecici velayet actim 1 ay sonra duruzmam var esimde cocuklarimi annesine vermis tekrar gitmis canim cocuklarim ne anne nede babalari var baslarinda ben buyuzden kendimi harab ettim
(1,003 puan) tarafından
Kaç yaşlarındalar peki
-Reklam-
0 oy
tarafından
En doğru kararı vermişsin böyle bir pislikle ömür geçmez 
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Çok doğru karar Allah kurtarsın tez vakitte hakkın da hayırlısı olsun inşallah canım
(1 puan) tarafından
Amin allah razi olsun beni halâ olumle tehdit ediyor
(2,574 puan) tarafından
Polise gittin mi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 226 göst.
5 Ocak 2024 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,829 cevap

36,609 kullanıcı

...