0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gündüz oyun oynarken kacirmalari dışında çişini söylüyor ama gece 2 saate bir alarm kurmama raggmen genelde altına yapmış oluyor bazen bir saate bir yapıyor yani yetişemiyorum. Kaldırdığımda da lazimligina oturtturuyorum odasında uykusu açılmasın diye ama yok şu 3 gündür oturup yapmıyor kesinlikle geceleri uyucam diye ağlıyor yatırıyorum bakıyorum 1 2 saat sonra altına yapmış gene kafayı yemek üzereyim neden böyle yapıyor. Geceleri ne yapmam lazım tuvaletini tutmayı öğrenmesi için.

5 Cevaplar

0 oy
(13,404 puan) tarafından
Ben kışın başladım geceleri bezini bağlamaya devam ettim gece ilk günler kaçırdı ama şimdi kaçırmıyor sende biraz daha kasları tutuncaya kadar bez bağlayabilirsin canım 
(1,403 puan) tarafından
Ne bileyim canım gecede gündüzde kesinlikle bağlamamak gerekiyormuş komple öğrenmesi için o yüzden baglamiyorum
(13,404 puan) tarafından
Ben hep bağladım hatta hala geceleri bez bağlıyorum canım çocuğa anlatmakla ilgisi var bence gece çişi gelsin gelip uyandırır bez olsa da asla yapmaz
(1,403 puan) tarafından
Anladım canım benim kızım 21 aylık şuan belki küçük diye daha tam alışamadı geceye. Olmadı bende bez bağlarım uyanmadan çıkarırım çocukta bende böyle perişan oluyoruz saat başı kaldırıp çiş yaptirmayla uğraşıyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tuvaletini yaparken uyanık olmalı orda hata yapıyorsun bilmesi lazım yaptığını .... Akşam 7 den sonra meyve suyu ... Meyve vermeyi kesmen lazım su ver ama çok değil o zaman o kdar sık yapmaz sabah bol bol sıvı tuketmeli
(1,403 puan) tarafından
Lazimliga oturmadı az önce istemedi ağladı bende klozet oturttum o şekilde yaptı o zaman öyle yapayım bayağı uyanık olsun. ama ben kaç saate bir kaldırmaliyim. Yoksa bebeğimin altının islakligindan uyanıp rahatsız olmasını mı beklemeliyim. Öylede üşütür hasta olur ya valla kafayı yedim.
tarafından
Koruma şer ama ben bir hafta bağladım bence baglanbir hafta iyice gündüz alışınca geceyide bırakıyor zaten balım
(1,403 puan) tarafından
1 ayi geçti biz bezi bırakalı
tarafından
Usutmus olmasın ... Bir aydır boylemj
(1,403 puan) tarafından
Bir aydır geceleri ben kaldırıyorum oturur yapardı odasında lazimligina gece 3 kere falan yaptırıyordum. ama kaldirmasam gene altına kaciriyordu yani. şimdi ne uyanmak ne oturmak ne çiş yapmak istiyor altına yapıyor uyanmiyorda. Hafif burnu akıyor biraz grip gibi ondan mı acaba ya ne bileyim 21 aylık 2 yaş sendromuna mi giriyoruz noluyor huyu suyu da degisti. Gündüzde hadi çiş yapalım dediğim zaman katiyen oturmaz inat eder ama kendisi çiş geldi der gider yapar.
0 oy
(425 puan) tarafından
Kaç yaşında tut Burak yöntemini deneye bilirsin bize doktor onermisdi şükür ise yaradi
(1,403 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol. Peki gece kaç saat arayla çise uyandirmaliyim çocuk sürekli uyanıp çiş yapmaktanda sıkıldı
(425 puan) tarafından
8den sonra sıvı verme demişti doktor ama yine çocuk bu istiyordu ilk 2saat önemli demisdi bize
(425 puan) tarafından
Yani 2saatdan sonra kaldır demisdi
(1,403 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
(425 puan) tarafından
Sende sağol canım
0 oy
(3,067 puan) tarafından
Aramıza hosgeldin :) gece 3 kez çarşaf değiştirdiğim oldu. Simdi odasına gitmeye korkuyorum mesela kesin yapmıştır yine. Israrla bez bağlamadım şükür ki alez denen bir şey var 
(1,403 puan) tarafından
Delirmek üzereyim ya balkonunda yok çarşafları kurutamiyorum artık. Bir ay önce eğitim verdim ben ama hala geveleri kaçırıyor uyanmiyor. Önceden ben kaldırdığımda lazimligina yapardı yok şimdi onada oturmak istemiyor delirdim iyice
(3,067 puan) tarafından
İyice ayık olmalı diyor uzmanlar bir de öyle dene. Az önce sesi geldi gittim az bisey kaçırmış. Ama uyuyor olsam duymazdım ağlamadı çünkü. O zaman kesin yapardı. Bakalim böyle böyle alışacak. Kac aylık seninki
(1,403 puan) tarafından
21 aylık canım ben odasına lazimligi koydum hemen alıp oturtturup yaptırıyordum komple ayık olmuyordu yani. O zaman ben direk banyoya götuyim klozete oturtup yaptirayim ki bilsin. Ama gece kaç kere kaldırmam gerek onu bilmiyorum hala ya
(3,067 puan) tarafından
Masallah küçükmüş iyi öğrenmiş. İzlediğim bir videoda soyle diyordu. İlk hafta uyuduktan 1 saat sonra ve sonrasında 2 şer saat arayla. İkinci hafta uyuduktan 1 saat sonra ve gece 2-3 arasi ve uyanmadan bir saat önce. 3. Hafta da uyuduktan 2 saat sonra ve uyanmadan 1 saat önce. Bir de bunu yapınca mesela kaldırdın ısrarla yapmiyor yada az yapıyor ona göre saatlerini ayarlayabilirsin.
(1,403 puan) tarafından
Anladım canım Allah razı olsun bakalım inşallah ayarlayabiliriz tutturabiliriz bu saatleri

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
30 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Nur_3838 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
24 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rukiyeshn (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Muge (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,833 puan) tarafından soruldu

401,988 soru

12,034,259 cevap

36,262 kullanıcı

...