0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben şuan 29 haftalık hamileyim. Temmuz 3ü sınav. Doğum bir sıkıntı olmazsa temmuz ortası veya 3. Haftası gibi olacak. Sizce sınava girebilir miyim. Sancı falan olur mu ki stresli gireceğim bir şey değil aslında lisansa tamamlamak için gireceğim hiç stresim olmayacak zaten az soru yapınca bile en düşük lisans geliyor. Ama sorum doğuma iki hafta kala sınava girmek nasıl olur giren oldu mu hiç

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşallah sıkıntı olmaz canım benim 7 aylıkken girdim bir problemle karşılaşmadım
tarafından
Canım benimde 7 aylık şuan girsem girerim o zamanlar insan hareket azalıyor mu ki
tarafından
İnan ki çok ciddi bir rahatsızlığın yoksa bence psikolojik bir durumdur Çünkü hamilesin Sonuçta içinde bir can taşıyorsun ister istemez Tedirgin oluyorsun Ben senin yerine olsam Çok kafaya takmamaya çalışırım ve rahat bir şekilde sınavına girmeye çalışırım
tarafından
Aynen canım öyle yapacağım girerim diye düşünüyorum şuan bende :)
-Reklam-
0 oy
(11,216 puan) tarafından

girersin canim. son haftalar insan daha enerjik oluo merak etme :)

bu arada dgs yle cok iyi bir puan alio lisans tamamladim bende :)

tarafından
Ya maşallah canım. Bende lisansa tamamlamak çok istiyorum. Enerji azalmıyorsa sıkıntı yok girerim o zaman :D
(11,216 puan) tarafından
yok canim doguma 2 3 hafta kala analik enerjisi gelir :)
tarafından
Ay inşallah canım o zaman amin :D
0 oy
tarafından

Girersin canm bisey olmaz Allah in izniyle. Ben ilk kızımda cumartesi okulun sınavına girdim hatta c tesi pazar. Salı günü doğurdum :D

tarafından
Aa maşallah kız doğuma iki gün kala enerjiye bak. İyi bende bi cesaretlendim bak :D
tarafından
:))) hiç sorma üst araması yaparken polis bile kız doğum mogum baslarsa söyle hemen ambulans arıya dedi güldüm
tarafından
Ahaha ilahi canım
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bence girebilirsin canım zor oluyor ama  ben kpss ye girmiştim tüm gündü sınav sabah genel yetenek öğleden sonra eğitim bilimi birde 5.kattaydi sınavım hamile hamile merdiven çıkmaktan düşüp bayılacaktim. Sınav esnasinda da belim falan uyuştu sert tahtaya oturmaktan kramp giriyordu o kadar yoruldum ki bir ara uyuyacaktim zar zor yapıp çıktım. Senin süresi kisaysa sorun olmaz. Ben sabah 9 san akşam 5 e kadar sınav bolgesindeydim. 
tarafından
Oo maşallah senin baya uzunmuş. Benim iki saat canım sadece bir sınav. İki saat otursam o sırada bir şey olmaz diye düşünüyorum sen o kadar dayandıysan :D
(1,965 puan) tarafından
2 saat birşey olmaz canım.
0 oy
tarafından
Gidersin ben 40.haftada sınava girmiştim =D
tarafından
Yaa tamam o zaman sizler böyle girdiyseniz bende girerim :D
0 oy
(302 puan) tarafından
Hiç bir şey olmaz ünide final sınavıma girdim 1hafta sonrada doğurdum 

İlgili sorular

0 oy