0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben ikinci kahve keyfimi yapıyorum ☺️

Oğlumla çok oynadık yorulduk 

Sizler naparsiniz 

image

13 Cevaplar

0 oy
(163 puan) tarafından
Oğlumla dışarıdan geldik o uyudu bende uzandım.. Akşam yemeği düşünüyorummm
tarafından
Kolay gelsin ben et fajita pirinç pilavı mercimek çorbası yaptim canım
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Söz cok guzelmis canim ya 
tarafından
Yazayım canım
tarafından
Balonlarımı anlattım mı sana?
İçine umutlarımı koyup,
yıldızlara uluşmayacagını bildiğim halde,
gökyüzüne saldıgım balonları?
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Oh afiyet olsun edebiyatçimisin kiz sen
tarafından
Teşekkürler kuzum yok hemşireyim ☺️
0 oy
tarafından
Vay ve ikinci kahve ben daha kahvaltı yapamadım açlıktan bayılcam 
(2,051 puan) tarafından
Maşaallah ben ***** gibi çocukken okumayı sevmezdim 6.sınıfta okumayı biraktim sonra açık öğretimden bitirdim orta okulu şimdi diyorum keşke okusaydım ***** gibi bıraktım şimdi elimde bir meslek olurdu okuldayken kafam ders dışı herseye çalışırdı ama bir dersi anlamıyordum belki anlamak istemiyordum şimdi de keşke okusam diyorum yine açıktan liseyi eşim izin vermiyor birde carsafliyim okusan napacan diyor olsun diplomam olsun diyorum yok diyor af aff
tarafından
Neden eşinin düşüncesi çok yanlış matametik Allah'ın ilmi değil mi biyoloji kimya fizik Allah'ın ilmi değil mi bende okulu bıraktım baş örtü yasaktı o zaman benim gittiğim okulda eğer imkanın olsaydi bırakmazdım bende carsafliyim liseyi dışardan bitirdim daha bekarken bizim hocalarımız da okuyo disardan çünkü carsafimizla sadece açık öğretimde okuyabiliyorum olsun Kur'an Allah'ın kitabı diyoki igra oku yaratılmış her ilim da Allah'ın ilmidir yine söylüyorum eğer liselerde üniversitelerde mahremiyet korunacak şekilde olsa bizden çok iyi doktorlar muhendisler çıkardı
(2,051 puan) tarafından
İşte kendi de belki bir işe filan girer diye liseyi açık öğretim den bitirdi ama ben de okicam dediğimde izin vermiyor diplomayı alıp napacaksin diyor hani bir işe giremezsin filan o yüzden keşke okuyabilsem de elimden bir iş gelse artık 1 maaş yetmiyor kesinlikle bende çalışmak istiyorum ama hen carsafliyim diye giremem bir yere hemde eşim izin vermez
tarafından
Neden çarşaflı olan ise giremez mi ki canım mesela düşünsene Kuran kursu öğreticisi olduğunu ne kadar güzel olurdu değil mi bence istersen başarabilirsin bunun için eşinin destek olmasını bekleme kendin yapabilirsin
Ben de şu an yeniden üniversitesi okuyorum belki ilerde kendi işimi kurarım hayallerim var onlar için mücadele ediyorum ve kimsenin desteğine ihtiyacım yok Allah razı olsun eşim yardımcı oluyor ben de ona çok yardımcı oldum
tarafından
Malesef canım eşinin düşüncesi yanlış benim eşimde aynı fikirde ama yapcak bişey yok benim annemde çarşaflı gayet özel okulda sigortalı olarak calisiyo temizlik görevlisi vakifa ait bi özel okul olduğu için zaten haremlik selamlık bu tarz iş imkanları var ama ben sana eşini dinleme falan diyemem en saçma şey de olsa eşe itaat dinimizce de şart eşlerimizin nikahindayken istemedikleri izin vermedikleri bişey yapamayız benim eşimde izin vermiyo çalışmama yapcak bişey yok nasip
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Anlık hastaneden geldiiim oğluşumun kalçası olgunlaşmamıştı kontrolü vardı doktorumuz dedi paşamız çok çok iyi hadi güle güle :D naşşş dedi bize ama on numara adam sayesinde yavrum kurtuldu kocaman kalp doktorumuza bin şükür Allaha
tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha evladinla sinamasin inşallah
(20,558 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun canım
0 oy
(2,684 puan) tarafından

Aynı ev işi çocuklar falan bugün oğlumun okulundan toplanmışlar buluşmuşlar bi ben gidemedim içimde kaldı çocukları bırakacak kimse yok diye 

tarafından
Olsun canım üzülme bir dahakine belki nasip olur da gidersin tek derdin bu olsun
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Kızımı sallıyorum :) afiyet olsun
tarafından
Kolay gelsin
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Oğlikom uyuyo uyanınca yemek yiyip bahçeye kaçıcaz:D 
tarafından
İyi eğlenceler
0 oy
(6,123 puan) tarafından

image

kizi okula birakdim  eve girmeden sporumu yapayim deidm sabah useişdim uatakdan cikmaya :))son demlerimi yasiyorum 21 güne doguracam   sessizligin tadini cikariyorum kulaklarimi dinlendiriyorum
tarafından
Ahahaaa kolay gelsin canım
0 oy
tarafından
İşi gücü bitirdim. Çayın altını açıcam onu düşünüyorum 15 dakikadır. 
tarafından
Bi bardak da ben isterim
0 oy
(134,165 puan) tarafından
yorgunum bende
tarafından
İki çocukla hayat nasıl gidiyor tavsiye eder misin ☺️
(134,165 puan) tarafından
cocuklar cok iyi onlar yormadi disarda isler vardi park yero buladim yoruldum gerildim 2.kesinlikle tavsiye ederim
tarafından
Çok tereddütteyim ben ya

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 211 göst.
27 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde teleTubiii (1,881 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 532 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,127 göst.
2 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,303 göst.
14 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,137 soru

12,332,188 cevap

39,264 kullanıcı