0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından

Arkadaşlar  merhaba 13+3 de ikili test için doktora gidicez yarin eşimle  kendisi sehir disinda sürekli  gelemiyor ve 3 hafta icinde tekrar gelmez cinsiyet icin en azindan doktor bir tahmin yurutur mu diye dusunuyorum. Ultrason oncesi ne yersem bebek ekstra hareketlenir deneyiminiz var mi. Tatli diyorlar ama spesifik olarak bildiginiz bir tatli var mi ya da yapmam gereken herhangi sey :D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ciklat jdmdöd
(481 puan) tarafından
Goruyorum ve arttiriyorum visne sulu ciklat :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 2 sütlac meyve suyu karpuz yemek ne yemedimki beyefendi yinede hareketlenmedi haftasında öyle küçük değildi 30 haftaydi sırf hareket yok diye yatış verdi
(481 puan) tarafından
Tamam bunlari eledim o zaman :)
0 oy
tarafından
Bol bol çikolata, Nutella ben bunları yemiştim cosmustu bebek 12. Haftada öğrenmiştim
(481 puan) tarafından
Aha elimde kavanozla gidiyimmm
tarafından
Aynen öyle arabada elinde kavanoz yiye yiye git;) Allah gönlüne göre versin inşallah
(481 puan) tarafından
Aminnn hepimizin insallahh
0 oy
tarafından
Ben hiç birşey yemedim o zaman tahmin olarak söyledi bu hafta da kızda ve erkekte de çıkıntı oluyor diye söyledi doktor. Ama kimisi de tatlı tüketip gidiyor göstermiyor. Yani sanırım bebeğin keyfine bağlı o durum :) 
(481 puan) tarafından
Benimki de ayninseyi soyledi bazen klitoris o kadar gelismis oluyor ki erkek diyoruz kiz cikiyor dedi 11de gittigimde
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Çikolata vişne suyu soğuk su bunları ye iç çok güzel hareketleniyo ama bizimki ultrasondan rahatsız olduğu için arkasını dönmüştü 
(481 puan) tarafından
Uyguliycamm. Ay insallah bizimki hassas bir bebik degildir :)
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Kesinlikle evden çıkarken ballı süt  ic ben 2 bardqk içmiştim doktorum sen ne yedin içtin  kıpır kıpır  demisti 
(481 puan) tarafından
Not ettim insallah hepsini karistirip zehirlenmem :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ysmncem (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 319 göst.
21 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,150 soru

12,464,004 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler

...