0 oy
996 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim 2 şişe hazır su getirdi bebeğim de onlarla oynuyordu sanırım üstüne bulaşmış benim haberim yok sonradan gördüm ağzında yeşil bişey şok oldum galiba tadına bakmış çünkü bi parçası da paspasın üzerindeydi bişey olur mu kızlar çok korkuyorum ya enfeksiyon kaparsa diye :(

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bugün benim kızımda civcivin kini aldı ağzına 
tarafından
Hadi yaaa bişey olmaz inşallah :(
tarafından
Hemen çıkardım ben bu bebeler niye böyle bilmiyorm ki
tarafından
Ya aynen yerde bulduğu şeyi hemen ağzına götürüyor sanki herşey yiyecek onlar için
tarafından
Bişey olacağını sanmıyorum bacım benim kuzenim karınca yerdi
tarafından
Ayyy evet benim kuzenim de yerdi arkasına bide su içerdi çocuk aklı işte canım şimdi yatırdım bebeğimi az önce biraz öksürdü o yüzden öksürmüş olabilir mi seninki de öksürdü mü
tarafından
Yok bacım hiç okusrme vs olmadı
-Reklam-
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Kaç aylık bi gidin acile bence
tarafından
20 aylık cnm limonlu su içirdik eşimle inşallah bişey olmaz
(3,159 puan) tarafından
Bence bilip bilmeden siz bir şey yapmayın ya me olur ne olmaz limonlu su ne yapcak ki
tarafından
Limonun mikropları öldürücü özelliği olduğu için verdik ama eğer kötü olursa acile götürürüz şimdilik bişeyi yok çok şükür
0 oy
(176 puan) tarafından
Bnmkide koyun pisliği yemişti köydeyken bişe olmadı
tarafından
Hayır hiç yenecek bişey mi böyle şeyler Allah aşkına yaaa
(176 puan) tarafından
Bende yenecek bişey demedim zaten Bi anlık dikkatsizlik yapack bişey yok
tarafından
Yok yanlış anladın kız öyle demedim yani bebeklerimiz niye böyle şeyler yerler anlamıyorum diye söyledim
(176 puan) tarafından
Keşfetme dönemi Bi süre sonra bırakıyorlar şuan 2.5 yaşında bişey i yemeden önce sorarak yiyo
0 oy
(3,049 puan) tarafından
Benimkide yemisti. Hatta terasa ciktiginda hemen kosuyor illa bir kus pislemis oluyor hemen elini atmaya çalışıyor. Kosmayi hic sevmem ama resmen maraton koşucusu gibi peşindeyim 
0 oy
(860 puan) tarafından

Hahah kiz o da bisey mi. Benim kuzenim küçükken *** böceği yedi zeytin sanmış :D

tarafından
Ay içim kalktı :D
0 oy
tarafından
Bende bebekken tavugunkini yemişim geçen bayramda köyde de kızım yemiş eşim görmüş çok gülmüştüm vala:)
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Ben küçükken tavuğunkini yemişim hemde avuçlan:) ne olacak kız hiç korkma şifa olsun diyelim:) 
0 oy
tarafından
Hayır birşey olmuyor
0 oy
(639 puan) tarafından
Benimki tavuğukini lup diye ağzına atıp yedi öldüm öldüm dirildim ama çok şükür birşey olmadı
0 oy
tarafından
Sağolun hanımlar şimdilik bişeyi yok bebeğimin uyuyor çok şükür daha önce bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimiz için korkuyorum ya tekrar olursa diye ama inşaAllah olmaz tekrar teşekkürler verdiğiniz cevaplar için ❤️
0 oy
(9,523 puan) tarafından
Benimde oğlum 1 yaşındaydı çekirge odama girmişti babasida yakaladi camdan attı ama çok büyüktü meğerse bacağı kopmuştu oğlum aldı o bacağı ağzına attı cikartim attım ama nasıl çığlık attım ayy aklıma geldi kötü oldum 
0 oy
(3,237 puan) tarafından
İyi sen hakarett yememmissin insanlık hali olur boğaz enfeksiyonu olabilir ateslenir canim dikkat et belki. Benim kız kendini kakasını yemiş bez takiyordun 19 aylık falan ben bı gottim nerde bu diye bezi indirmiş anne ben kek yiyin diyor eliyle parmakliyordu tabi ben hastaneye gitsemmi bilemedim hani korktum buraya yazdım geçen sene ne annelgim kaldı ne saygım kaldı burda çok kişiden nutuk yedim yani geçmiş olsun ateşe dikkat et sadece çünkü boğaz enfeksiyonu yapar direk belkide
0 oy
(33 puan) tarafından
Bir şey olmaz inşallah merak etme Benim kızım da daha yeni emekliyorken hamamböceğini ağzına koymuştu geri atmıştı Tabii çenesinde gördüm ben bir şey olmadı çok şükür

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,238 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 359 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
5 Ocak 2024 Aile kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu

405,787 soru

12,160,571 cevap

36,602 kullanıcı