0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Eşim evlendiğim sene 5 bilezigimi istedi babasinin hatrina verdim babası yanıma geldi güzelce konuştu rica etti ona kıyamadım verdim. Gitti 1 ay yaptı 1 ay boyunca burnumdan getirdi annemlerde kaldım arayıp durdu anneme ne zman gitcen su gün fit bu gün git diye daraltti hiç gelmesni bile istemedm askerden. Geldi annesiyle konuşurken demiş ki babamdan Allah razı olsun beni bedelli askere gonderdi 6 ay nasıl yapardım demiş. Anneside demiş ki babandan değil eşinden allah razı olsun vermese vermezdi demiş. Babası da her zaman bana çocuğuma para verir ayda kaç kez. Onlardan yana skntm yok çok iyiler. Ama esimin boyle düşünmesini kafama çok taktm çok snir oldum giden 5 bilezigime mi acisam salakligima mi.. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hıcbırseye yanmıcaksın babası rıca etmıs ondan vermıssın, eşe verılen şey ıcın ınsan yanmaz ki
(1 puan) tarafından
Değer bilse gelip bana tskkur etse sen verdin Allah razı olsn dese yanmam. Ama babasinin parasıyla alındı ya babası yolladı sanki onu öyle saniyo
-Reklam-
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Belki eşin isteseydi vermeyecektin de babası istediği için verdin diye mi düşündü acaba ondan mı öyle dedi 
(1 puan) tarafından
Hayır bileziklerin parası babasından ckti ya sanki babası yollamış onu askwre diye ddusunuyo. Halbuki bilezkler benm oldu snucta hiç takamadan verdm ***** gibi 6 ay kafamı dnlerdm bari
0 oy
tarafından
Gidene bir bardak su :)))))
0 oy
tarafından
esin has es.ek. benimde esimin babasi aldi takti..bende esime verdim. esim her ortamda karim altinlarini verdi sagolsun der.ki o istemedi ben kendim verdim.
0 oy
(1,049 puan) tarafından
yapydiya askerligini madem 6 ay o bilezikler gekmez bidaha vermeseydin keske 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 100 göst.
9 Şubat 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Pasakizz (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,177 soru

12,464,734 cevap

46,852 kullanıcı