0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Kızlar hamile falan değilim 15 aylık oğlum var ama rüyamda akşam duşatyken doğum yaptığımı gördüm cinsiyeti falan bilmiyorum sabahına da bebeği de hazırladım kendim de hazırlandım dışarıya çıkmıştım gezmeye ama nasıl tatlı bir bebekti görseniz mutlu oldum oğlumun bebekliğini özledim ya :( gönül ister ki ikinci kez anne olayım ama buna ne şartlar ne de sağlığım izin veriyor hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

7 Cevaplar

0 oy
(164,060 puan) tarafından
amin ruyan hayr olsun
(1,368 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ay Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah . Çok güzel bir duygu gerçekten. Tatlı yorgunluğumun tek sebebi kızım . Diğerleri pis yorgunluk :D

(1,368 puan) tarafından
Demi öyle valla az önce uyandı oğlum beşiğinde aldım yanıma yatırdım yine uyuyakaldı yanımda :)
gamze zeynos nasi bi bebek zormu kolaymi
tarafından
Valla sevdoş gündüz kolay gece çok zor bı çocuk . Uyku sorunu olmasa iyi bı de yemesi olsa tamam.
o yememe derdi bizdede var yaa
tarafından
Tatlı şeyler olunca yiyor onun disinda yok . Pekmezli yumurta yer meyve biraz yer . Yoğurt reçel koyuyorum zorla kollarını tutup veriyorum valla yoksa zayıflıyor kıyameti kopariyor . Sulu yemek yapıyorum biraz pütürlü olsa atıyor napacagimi şaşırdım
0 oy
tarafından
Allah hayra yazsın canım. Valla bende hamile olduğumu öğrenmeden önce doğum yaptığımı görmüştüm. Kuzenim de doğum yaptığını görmüş sonra hamile olduğunu öğrenmişti.
(1,368 puan) tarafından
Maddi şartlar ve sağlığım el verse hemen yaparız ama ucu ucuna anca yetiriyoruz canım
tarafından
Herşeyin hayırlısı canım. Rabbim evladına sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin.
(1,368 puan) tarafından
Amin canım inşallah hepimizin evladına inşallah rabbim acılarını göstermesin
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
Küçücük bir bebeğin annesi olmak onun bakımını üstlenir büyütüp yetiştirmek çok güzel bir duygu fakat maddi manevi hazırlıkların da tam olması gerekli. Allah isteyen dileyen çocuk sahibi olmayı gerçekten hakeden herkese nasip etsin 
(1,368 puan) tarafından
Amin canım çok haklısın ama maddi durumumuz biraz düzelince ve tamamen iyileştiğim  de ikinciyi istiyorum inşallah rabbim tekrar nasip eder
0 oy
(12,338 puan) tarafından
Allah hayra çıkarsın bende her iki hamileligimden önce bu tarz rüyalar görmüştüm yakın zaman sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
(1,368 puan) tarafından
Rabbim olmayana versin canım henüz hazır değiliz bu duruma ilerde rabbim nasip ederse inşallah
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Amin hayrolsun inşallah 
(1,368 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(266 puan) tarafından
Millet ne güzel rüyalar görüyor ben hep aksiyon :) uyandığımda kendimi kaçarken kovalarken bireylerimi kaybetmiş ararken ne biliyim degsiik değişik şeyler görüyorum.  Bide ben nerdeyse hergun rüya görüyorum yorgun uyanıyorum sakin rüyalara hasretim :)))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aglayananne (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,824 soru

24,392,077 cevap

349,375 kullanıcı

...