Yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım ki ama şunu öğrendim ki wn güzel paket hiç tanımadıklarına oluyormuş
Problem şu ramazanda kaynnam gilde kaldık bayramdan sonra wvw gidelim dedim tamam falan dedi wşim ama annesine karşı eve gitmek istemiyorum falan dedi ona naz yapıyor yani ben şöyle düşünsün istedim biraz bir birimize vakit ayıralım gibi qma düşünmeyin yada yansıtmayıncq sinirlendim eve gelirken ***** falan gibi kelimeler kullandım oda sinirlendi çok stresli Bi dönemden geçiyoruz ev yapıyoruz 1 Ay sonra taşınacak 6 aylık bebeğim var şuan hasta eşimde onu anlayamadım falan gibi Bi durum yok iyisem iyi değilsem konuşalım çözelim gibi Bi durum yok ve kendimi inanılmaz yanlız his ediyorum eve gelince Bi yabancı gelmiş gibi sabah bana sen çok nankörsün fesat geçimsiz Bi insansın diye Bi mesaj okudum onu o kadar çok idare ediyorum ki maddi açıdan manevi açıdan yaşıtlarım gezip toparlan ben ev yapıyırız diye çok şeyi idare ediyorum ama görmüyor yani üstesinden gelinecek şeyler ama ben onun hareketlerini kabullenemiyırum