+1 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (679 puan) tarafından
Hep bebek dogumundan konuşuyoruz birazda kendimiz nasıl dogmusuz onu konusalim benim annem beni evde normal doğurmuş siz nasıl dogdunuz

44 Cevaplar

+1 oy
(2,751 puan) tarafından
Ebenin evinde doğmuşum :) 
(679 puan) tarafından
Anne ebenin evine iyi yetişmiş
(2,751 puan) tarafından
Yakınmış canım :)
-Reklam-
+1 oy
(8,028 puan) tarafından

Ben de son çocuğum. Normalde abilerim ablalarım evde olmuş aynı ebeyle. Bende bunda riske atmayalım seni hastaneye git kanama çok olabilir senin. Hastane çocuğu olduğum belli valla hayatımdan. Diğerleri daha bir sakin. Dualarla olmuşlar çünkü. Ben öyle değilim ama:(

+1 oy
(15,315 puan) tarafından
Normal doğum hemde köyde kendi kendine doğurmuş. 
0 oy
tarafından
Özel klinikte doğmuşum o zaman doğum evi varmış bebek çalma olayı çok fazlaymış babam o yüzden klinikte olsun demiş 
(679 puan) tarafından
Garantili baba gerçi şu an bile günümüzde hala o korku var
tarafından
Evet babam işini sağlama almayı severdi malesef devam ediyor hala bu olaylar
0 oy
tarafından
İstanbul'da bir özel hastanede dogmusum
(679 puan) tarafından
Normal mi
tarafından
Normal doğum ama baya kilolu doğmuşum anam cock zorlanmış
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Annem hemşire o dönem hastanelerde çocuk kaçırma olayları çok oluyordu diye korkmuş doktor ebe arkadaşlarını eve çağırmış hep 4 kardeşiz evde doğmuşuz hepimiz 
0 oy
tarafından

Bakırköy devlet hastanesinde normal doğurmuş anam beni :) 

(1,091 puan) tarafından
Anaaa benide ahssh :D
0 oy
(1,965 puan) tarafından
İstanbul Bakırköy devlet Hastanesi'nde doğmuşum. 9 ay boyunca erkek bebek demişler annemler a dan Z ye herşeyimi mavi yeşil örmüşler. Eskiden hazır kıyafet nerde genelde el örgüsü pantolon kazak falan. Bir doğmuşum kız halam demiş bu yanlış bizim oğlan olacaktı :)) Allah'tan annem doğarken kız olduğumu görmüşte karıştı diyip olay çıkmamış. Sonra ömrüm mavi yeşil takımlar giymekle geçti tek renkli kıyafetim var bebeklige dair onuda artık eski perdeden mi yapmış annem anlayamadım. Babam hep dalga geçer özele bile gitmiştik Büşra için erkek dediler benim kızım fek attı bize diye.
0 oy
(4,684 puan) tarafından
Hastane de doğdum Fransa'da ablalarım abim hepsi normal doğum ablamlar da normal doğum yaptı bir ben sezeryan yaptım normal istiyordum ama nasip olmadı 
tarafından
Kız senin nasıl doğurduğunu sormuyor annen seni nasıl doğurmuş onu soruyor :D
(4,684 puan) tarafından
Onu da yazdım ya :D
0 oy
tarafından
Hastanede dogmusum normal dogum ❤ 4.500 gr 
0 oy
(11,216 puan) tarafından
bende evde dogdum. ve bu deneyimi yasamak isterdim.ki bu sansimda var. burda buda bir secenek ama evim kirlencek felan die korktum : )
0 oy
tarafından
Bende aralığın soğuğunda evde doğmuşum 
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Günüm dolmuş geçmiş anneme iki kez sancı da vermişler ama gelmemişim annemde o zaman illa normal olsun demiş sezaryenden korkuyormuş ama sezaryen olmuş Antalya da tıp fakültesinde 
0 oy
(122,541 puan) tarafından
hastanede dogmusum yokluk zamaniymis babannem 1 paket bezi zor almis hep der hemsireye vermis hemsire ogub dogan bebeklere takmis bizim bezi ☺️ babannem kavga etmis hastanede elde avucta yok zor aldimsen nasi baskasina kullanirsin ben neyle aliyim bi daha diye 
0 oy
(7,685 puan) tarafından
Hastanede normal doğum. Ebe o gün evde değilmiş o yüzden hastaneye gitmiş annem. 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Normal devlet hastanesinde doğmuşum. 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Üniversite hastanesinde sezaryen doğurmuş annem beni :) 
0 oy
(2,807 puan) tarafından
Evde doğurmuş beni canım anam
0 oy
tarafından

Valla hiç hatirlamiyorum :woot:

0 oy
(7,035 puan) tarafından
Bende evde doğmuşum annemi 40 gün felçli brakmisim :D 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
21 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde duyguakkoca (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,005 göst.
0 oy
23 cevap 552 göst.
17 Nisan 2021 Aile kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 224 göst.

404,338 soru

12,113,076 cevap

36,448 kullanıcı

...