0 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebek görmeye 2 arkadaşı eşleri ile gelecekler. Eşim başka şehirde yaşıyor. Ben de evde bir şey yemiyorum diye mutfak tam bakır.. Çayın yanına buzlukta elmalı kurabiye vardı onu çıkardım. Kek yapayım diyorum sadece ikisi ayıp olur mu sizce 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Esin evde yok diye bişey yemiyorum ne demek kiz evde dursun herseyin yapmak istediğini yapar yersin 
tarafından
Eşim maaşını 15 temmuzda alacak. 2 ay parasız kaldık. Kalan paramı bebeğin maması bezi için ayırdım. Benim zaten yemekle aram yok. Kahvaltı, makarna bana yetiyor
tarafından
Öyle desene canım yoksa diyecek bişey yok Allah yardımcın olsun bi çay kek yap yeter misafirine
tarafından
Ayıp olacak ama durumumu biliyorlar. Belki sonra çağırır eksiği kapatırım
tarafından
Ayıp fln değil durumun kötüyse onların gelirken bişeyler alması daha iyi olur hatta.
tarafından
Katılıyorum imkan meselesi canım dert edip canıni sıkma
-Reklam-
0 oy
(16,065 puan) tarafından
Börek aldir yanina dişardan. 
(16,065 puan) tarafından
Misafiri kayinbaban getirmiyor mu. Onlara söyle alsinlar canim.
tarafından
Utanıyorum ben bir şeyin alın demeye. Param var ama eşim 15 temmuzda ilk maaşını alacak. Evde 5 aylık bebek var. Onun mama bez parasını ayırdım. Onlar sormuyor ben dde söyleyemiyorum. Getir vs yok burada. Evim markete çok çok uzakta. Bebekle gitsem geri gelirken yokuş çıkıyoruz inan canım çıkıyor. Dolmuşun geçtiği yer taaa nerde. Dolmuşa gitsem daha çok yoruluyorum
(16,065 puan) tarafından
Bak bu seferde sana bizim misafirimiz geldi önüne bişey koyamadin. Söylesen biz alirdik, bizi mahcup ettin falan demesinler. Sen söyle almazlarsa onlar bilir. Sonuçta senin için değil kayinbaban için geliyor misafirler.
tarafından
Nasıl desem ki yada ne deyim
(16,065 puan) tarafından
Kayanana söyle şunlar yeter mi yoksa babam birazcik börek alsa mi acaba. Ayip olmasin misafire de.
0 oy
tarafından
Olur tabi ara eve malzeme aldır sofrayı güzel biletler hazırla
tarafından
Ben kaynanamgilden çekiniyorum bir şey isteyemiyorm. Evimde sadece kahvaltılık makarna var onlar da bana yetiyor. Yemekle aram yok.
tarafından
İyi de misafir getiriyor kaynanan sormuyomu ne yapcan eksik varmı varsa alalım diye
tarafından
Yok onlar sormaz ben de söyleyemem
tarafından
Makarna salata yap börek poğaça tatlı
0 oy
tarafından

İki tatlı bir arada olmaz

Börek pogaca tarzı şeyler al
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Hemen şok marketin uglyvulamasini indir 50 lira olunca getiriyorlar kapıda nakit ödemede var ordan yufka sigara böreği sipariş ver 
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Canım kaynanama yada kayınbabana söyle maaş alamadik parada çocuğun mama ve bezine yetcek kadar misafirlere mahcup olmak istemiyorum bisyler alirmisinz deme ne istiyorsan alın gelirkende sen onların kizisin canım utanma onlarin sorması lazımda dusunemediler sanırsam 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Pişi yapıver canım unun yağın varsa
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yorumlarını da okudum. Eşini ara eşine de evde bişey yok gidemem de uzak..eşin annesiyle desin gelirken şunları şunları alın bn parasını veririm diye. Ayrıca esin ailene desin karımı arada dolabın kızın ihtiyaclari için . Uzak market filan diye. Bı de bişey diyim mi sana. Kocan yok yardım edenin yok. Bnce onların seni çağırıp sana bebek görmeye gelenleri kendi evlerinde agirlamakari lazım. Yapabilir misin yapamaz misin belli değil. Ya da kaynananın seni arayıp erken geleyim demesi lazım. Çok dusuncesizler

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 381 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ev hanimi (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
12 cevap 392 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ebru35ylmz (25 puan) tarafından soruldu