Busranin açıklama postunu görünce ne zaman hamileliğini açıkladı diye açtığı postlarda bu yoruma rastladım ve paylaşmak istedim kedi köpek gibi didismek yerine çok güzel arkadaslik kurabilirsiniz...(yorumlayanlarin içinde mihrii de var ama hepsini alamıyorum malesef) maşaAllah kızlar size... Yorumları tam okuyamayanlar anlayamazlar ama yapabilecek birşey yok...
Hepinizin iç sesi olayım az Buraya pek de güvenme sen çok şeyler gördü bu gözler 4 yıl olacak dile kolay
Yaaa canım benim çok şükür öyle yüreği güzel insanlar çıktı karşıma iyiki burası var Rabbım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Hatta dün bütün gün Büşra ile beraberdik çok güzel bir gündü
Kiz burda millet yorumlarda mic mic oluyo gidiyolar özelden başkalarina "bunun ne kadar yalanci olduğunu biliyorum" "bunun şunu yaptigini biliyorum" gibi ifadeler kullaniyolar 1 senedir burdayim neler gordum neler duydum inan ki.. Burda saygi yok insanlar bir birine saygili değil saygi olsa hic bir sorun olmayacak aslinda herkes herkesle muhabbet edip konuşur
Yokkk yokkk burası cok garıp bugun canım dedıgın yarın canın cıksın dıyebılır ama bende burdan gıtsem bılıyorum benı merak edıcek 3-4 kişi var yeter de artar ♥️
Banada kattığı iyi insanlar var hele birileri varki iyiki var
1,439,123 soru
23,660,278 cevap
308,938 kullanıcı