0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
Kızlar adetim bir hafta gecikti bugün bugün  oldum ama leke şeklinde kahverengi görüyorum ilk defa böyle adet oldum diye hatırlıyorum 7 ay önce de doğum yaptım  hamile olabilir miyim test yapsam yarın gebelik testinde çıkarmı yoksa leke görüyorum diye yanlış sonuç verirmi

2 Cevaplar

0 oy
(15,394 puan) tarafından
Kahverengi lekelenme olabiliyor canim. Sen yinede fazla hareket etme bol dinlen. Test yapsaydin çikardi heralde ama şimdi leke varken çikar mi bilmiyorum. 
(124 puan) tarafından
Yarın test alsan cikmazmi nette birşey yazmıyor düşük oluyor olabilirmi
(15,394 puan) tarafından
Kan kirmiziysa adet oluyor olabilirsin. Kese görülse bile bebeğin kalp atişi duyulmadan düşük saymiyorlar. Adet oldun diyorlar. Adet kanamasina dönmezse sen sabah kan ver bence.
(124 puan) tarafından
Canım afedersin ama sabah olduğum da öğlene kadar kahverengi geliyordu ve  idrarla akiyordu ama az önce gittiğim de çok hafif pembemsi geliyordu ve wc bile gelmiyordu  taktiğim pet bile çok  az kirlenmiş
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimde 8 aylık oğlum var 15 gün geçikti şüphelendim ama bugün oluyorum başıma gelmeyen de kalmadı hastaneye gittim burdan biri kan kusuyorum de gebelik testi yapıyolar dedi gittim midemi yıkadılar burnumdan hortum saldılar cuma günü:D

(124 puan) tarafından
Nasıl oldun peki  ilk günün  de çok görüyormusun yoksa çok hafif bir leke tarzimi
tarafından
Leke tarzı cnm hala bile öyleyim sende olursun mevsimdeldir
(124 puan) tarafından
Leke  görüyorum bazen kahverengi bazen  de açık pembe

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 338 göst.
8 Ekim 2023 Aile kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 436 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy