Bir şeyi 10 kere tekrar etmesini değiştirmek isterdim en nefret ettiğim şey bir iş Bir yemek yaparken aynı şeyi tekrar edilmesi artık gerizekalı değilim tek seferde anlıyorum yeter tekrar etme diyorum susuyor 5 dk sonra tekrar başlıyor
Komple değiştirmek isterdim
Devamlı eleştiri yapma halini degistirirdim olsada olmamış gibi eleştirmesini çok sinir oluyorum
Ota b.oka gülmesini ve bir de her şeyi aşırı sahiplenmesini. Eminim onun da bende değiştirmek istediği çok şey var. Evlenmeden önce keşke sen değil de ablan gelinim olsaydı dedi. Böyle diyen bir insanın beni sevdiği düşüncesi çok saçma geliyor bana
Komple değişime sokmak lazım benimkini, parça değişimi kurtarmaz Eşime diyorum bazen, seni başkası doğursaymış keşke diye Ama illâ tek özellik değişecekse de sivri dilini değiştirmek isterdim.. Evine gelen misafire bile laf sokan birisi.. Eşimin anlattığına göre düğünü yakın, biraz kilolu birisi misafir olarak gelmiş.. Benim kaynana az ye de kilo ver düğünden önce demiş.. Ona neyse adamın kilosundan.. Bana dediklerini sayamam bile
404,342 soru
12,113,338 cevap
36,448 kullanıcı