0 oy
804 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar eşimin bi akrabası kocası tarafından bogularak öldürüldü 2 çocuk annesiydi :( Allah affetsin adamı moralim çok bozuldu sabahtandir düşünüyorm  bazı erkekelr neden böyle ya kendini kontrol edemiyorsan evlenme kardeşim ....

Ve annesi hep anlatmiis kaynama eşi çok kıskanç kızım pencereden dışarı bakmaz diyormuş eşi hep dövüyormuş:(  çok üzüldüm 2 çocuk ortada kaldı 

16 Cevaplar

0 oy
(20,467 puan) tarafından
:((( yaa Allah belasını versin
tarafından
Amin inşallah verir ya çok üzüldüm bide kızı taniyirm görmüşüm unutamıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,804 puan) tarafından
Allah öyle insanları affetmesin valla
tarafından
Amin inşallah çürür hapiste . Bide gidip teslim olmus
(1,804 puan) tarafından
İnşallah çürür
0 oy
(12,760 puan) tarafından
Allah affetmesin..... 
tarafından
Amin :((
0 oy
tarafından
İns Allah affetmez,burda hapisten ,öteki dünyada da  cehennemden çıkamasin yazık değil mi kadına. Allah yavrularını bu pislikkk adamdan kurtarsın. 
tarafından
Amin... çocuklar kaçırılmış
0 oy
(3,247 puan) tarafından
İsmi ne peki bugün haberlerde görmüştüm kadın cinayeti
(3,247 puan) tarafından
Allahım rahmet eylesin insallah
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Vay gidene vah Rabbim tahsilatini affetsin mekanı cennet olsun acaba o yawrucaklar ne olcak ailesi sahip ciksrmi yoksa yuvayami verirler :( 

Cok uzuluyorum boyle olaylar duyunca cok derin dusunuyorum of off :(
tarafından
Çocukları da ailesi kaçırmış başka şehire adam da bugün hapise attılar
(3,238 puan) tarafından
Adamin ailesimi kacirmis cocuklari
tarafından
Evet canım
0 oy
(10,510 puan) tarafından
Allaim o şere.sizi hiç affetmeyin insaallah 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Niye Allah affetsin affetmesin inşallah.

Annesi de bunları biliyorken keşke kızı için birşey yapsaymış. Yazık olan çocuklara olacak. 
tarafından
Bizde öyle dedik canım. Annesi eve  getirip adamı tehdit edebilir di ama bisey yapmamış
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Bu okuduğum son kadın cinayeti haberi olsun Allahııımmmmm 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Çok üzüldüm Fatma:((((
tarafından
Bende çok üzüldüm
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun. Böyle iğrenç kişilik sahibi şahse lütfen adam deme ya. Koca da deme. O kişi ne adam ne koca. ADAM DA KOCA DA KARISINI EL ÜSTÜNDE Tutar. Böyle şeref.sizlik alçaklık yapmaz. İçimden ne kadar çok hakaret edesim geliyor da işte terbiyem el vermiyor 
tarafından
Haklisin canm  böyle erkeleri n hakkı ölüm
(1,610 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Allah affetmesin cidden yaşasın zalimler için cehennem....
tarafından
Amin ınslalah
0 oy
(171 puan) tarafından
Katiliyorum kuzum sana. Her ne olirsa olsun sonu olumle bitmemeli. Bende bi kadin cinayetine sahit olmustum gozumun onunde silahla olduruldu calistigim yerde bi musterimizdi. 1 sene kendime gelemedim. Onu gorunce ne kadar kolay can aliyorlar demistim. Adamin eli bile titremedi. Cok zor Allah ailesine sabir versin
tarafından
Amin. Anlamıyorum neden olduruluyo ki
(171 puan) tarafından
Bir cogu duyulana gore kiskanclik. Benim sahit oldugum cinayette adamla kadin ayrilarmis. Adam barismak icin surekli kadinin pesinde dolaniyormus kadin yuz vermemis istemiyorum seni bitti demis. Ama adam kafaya koymus ve cinayetti an ve an planlamis. Calistigim firmaya kadini gondermek icin aramis suradan cagiriliyorsunuz diye kadin iki gun sonra geldi. Adam 3 gun calistigim firmanin karsisinda beklemis. Kadin gelincede arkasina oda giriyo basta kinusmak istiyor. Kadin bankolarin arkasina bizim yanimiza kaciyo adami hatta kolumdan tutup disari cikarmaya calistim mudahale ettik yarim saatten fazla cebellestik ama yok. Adam cikardi silahini 3 el ates etti biri karnina biri bos digeri kafasina isabet etti. Napcami nasil kaccami sasirdim adam elini uzatip bana sıksa oracikta olurdum herhalde bende kendimi zor attim disari. Ambulans geldiginde kadin coktan olmustu. Boyle duyunca bile tüylerimiz urperiyor. Nasil acimasiz insanlar diyoruz. Birde şahit olmak berbat bir sey
tarafından
Of çok kötü ya ben olsam orda kalpten giderim herhalde :( Allah affetmesin böylelerini
0 oy
tarafından
Yani balık baştan koktu.... Peki şunu dicem küsüp gittiğinde barışmak için araya giren o aile büyükleri o kız yaşasın diye yardım ettiler mi ... Eminim eminim kız gitmistir bir yerlere her seferinde de kandirilarak getirilmiştir vah gidene vak o çocuklara ... Allah affetmesin inşallah oylesini ... 
tarafından
Evet öyle olmuş zaten .kizi vermeseler di belki yaşardı
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Çocuklar ne oldu ? 
tarafından
Pislik Adam in ailesi kaçırmış
0 oy
tarafından
Ayyy ne zaman bu ülkeye adalet gelecek ya yeter biktik kadın cinayeti haberinden 
tarafından
Hiç bir zaman

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 121 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 577 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Pamukoglum (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu