0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (917 puan) tarafından
Başlıkla ilgili bişi sorucam

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim var canım 
(917 puan) tarafından
Foto ekledim üste bı bakar msin neden böle oldu canım
-Reklam-
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Bizim ofiste var.
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Annemgil saksıya ekmiş iki tane limonu da güzel küçük ağaççık:)
(917 puan) tarafından
İşte foto ekledim bı bakar msin canım neden böle olmuş bnimki
(1,306 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım benim annem buna genelde terasda bakıyor  arada bahçeye indiriyor yer değişikliği yapıyor yerini sevmemiştir belkide çok güneş aldıysa yapraklar sararmistir   yada 15 günden önce sürekli sulama yaptıysan oda sarartir fazla suyu sevmiyor bu limon Bide benim annem şu  bı kovaya çivi atıyor üstüne su döküyor o çivi orada böyle sarımsı bişey olur suyun rengi koyu sarı  o suyu köklerine döküyor acayip gurlesiyor benim annemin terası görsen aşırı çiçek saksıları var çiçek hastası.  Yada bazen hasladigi yumurtanın suyunu döker yada mayalı su yapar döker yada tarçın döker çiçeğin ayarına göre değişiyor bakım seysi
0 oy
(917 puan) tarafından

image

yorumlarinizn altına ekleyemedim foto rica etsem bakar msiniz yaprakları sararmaya başladı ve kivrildi neden acaba
(917 puan) tarafından
Çok üzülüyorum Van'da tayinciyiz eşim bna bunu anneler günü hediyesi aldı yeni yani daha ama geldiğinde öle canlı ve keyfi iyidi ki şimdi böyle oldu napsam düzelir benimki iki kök yanyana acaba ayirsam iki saksıya iyi gelir mi diorum yada buranın havasını mi sevmedi :(
tarafından
Çürük yaprakları temizle saksı da küçük Geliyor olabilir kökler sığmıyor olabilir saksiyida değişebilirsn
tarafından
Bende Ağrı'da oturuyorm aldığım çiçekçi kesinlikle balkona koyma güneş gören sıcak bir odaya köy dedi ışığı güzel sıcak bir odada olması lazım ikisi ayırma zaten iki kök birbirine dolanmışdmtr
tarafından
Çiçekten falan pek anlamam ama saksısı küçük bir de toprak çok susuz görünüyor
(1,471 puan) tarafından
Saksisi küçük canim ağaç bu kocaman saksiya koyman lazim
0 oy
(1,306 puan) tarafından

Burda da yazıyor bak ne çok sula ne az sulayacan çok sularsan da kıvrılır yaprakları az sulasan da kıvrılır yaprakları ayarını iyi bilmem gerkeiyor canim

image

0 oy
(101 puan) tarafından
Yerini değiştirin ve havadar bir yere koymayı deneyin birde eğer ona değen bitki veya eşya varsa uzaklaştırin deymesinden rahatsız olmuş olabilir ve elinizle koparmayin kuruyanlari kendi düşürmesini bekleyin 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Annemde aynı fotodaki gibi bi limon var hala durur kaç yıl oldu
0 oy
(917 puan) tarafından
Yorumlarınız için teşekkürler hanımlar ♥️
0 oy
(266 puan) tarafından
Bende geçen sene diktim kışın yapraklar döküldü şimdi uçlarından yeni yaprak veriyor. Saksısı çok küçük ondan dolayı olabilir canim
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bence saksı küçük geliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 270 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Limonlu kek (4,915 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 66 göst.
+1 oy
2 cevap 458 göst.
5 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde sponsorhaber (1,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,348 soru

24,428,671 cevap

352,279 kullanıcı

...