0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Rezil oldum bu gün ya sizin olur olmadık yerde kustugunuz yer var mı

8 Cevaplar

+1 oy
(15,849 puan) tarafından
Yok poşet taşiyorum çantamda. Gerçi bende bir kere poşete kustum sonra arkadaşimla karşilaştim. Abisi vardi yaninda. Abisi benim elimdekileri alip taşidi. Sonra kusmuk poşeti onda kalmış. En rezil anim diyebilirim. 
tarafından
Ayyyy midem bulandı okurkennnn napti ki sonra
(15,849 puan) tarafından
Bilmiyorumki soramadim utancimdan. Çöpe atmiştir kesin. Inşallah koklamamiştir .
tarafından
Ayyy tam rezalet ama yaaa :D
(15,849 puan) tarafından
Aynen ya birde ben o poşetin abide kaldiğini 1 hafta sonra falan farkettim. Rezilliğime gülsem mi ağlasam mi bilemedim.
tarafından
Ayy tobe neyse anı olmuş :D
tarafından
Ay kuzum ya kötü olmuş atmıştır zaten bende dolmuşta çıkardım poşet vardı ama bı anda oldu yetisemedim
(15,849 puan) tarafından
Bende otobüsten inmiştim . Uzun yoldan gelmiştim berbat haldeydim. Yoksa elimdekileri taşitmazdim. Zaten otobüs yolculuklarim hep böyle rezil geçiyordu mide bulantisindan.
tarafından
Anladım kuzum prilam falan işe yaramıyor muydu sende de bende işe yaramıyor da
(15,849 puan) tarafından
Bende ilaç işe yaramadi zamanla aliştim. Artik pek olmuyor.
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Hic oyle bi durum olmadi blmiyomki ama poset koy cantana madem canim
tarafından
Teşekkür ederim canım vardı ama bir an da oldu yetisemedim
0 oy
tarafından
Yanında poşet taşı ben hamileyken çantada, cebimde, bütün odalarda, banyoda,wcde,arabada her yerde poşet vardı.
tarafından
Sağol canım yanımda vardı ama bı anda oldu dolmuşta çıkardım bende
0 oy
(158 puan) tarafından
Marketin ortasında :) zor bela toparlanıp marketten çıktım eve kusarak gittim her iki adımda bir durup kusuyodum :) rezillikti eve kendimi atınca bayılmışım eşim çok korkmuştu
tarafından
Ay sen baya kötü olmuşsun rezilliği geç iyiki eve varabilmissin canım bende dolmuşta çıkardım titreyerek indim çok kotuydum
(158 puan) tarafından
Hiç mide bulantısı yaşamamıştım oysaki ilk ve son oldu markette çok ağır bir koku vardı girer girmez midem bulanmıştı çıkmaya bile fırsat bulamadım havada çok sıcaktı oda üstüne gelince baya kötü oldu
0 oy
(2,116 puan) tarafından

Bir yerden çıkınca evin bahçesine gelene kadar öğürürdüm, bahçeye girince istifra ederdim. Arada eve girince lavaboya yetişemeden camdan aşağı ( o da bahçenin arka kısmı)

Çok nadir evde doğru yeri bulduğum khxhxjlf
tarafından
Yaa oda değişik bende dolmuşta çıkardım kötü oldum baya inemedim de titreyerek indim dolmustan
(2,116 puan) tarafından
En korktuğum şeydi o, hastaneye giderken falan otobüste.. çubuk kraker alırdım yanıms
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Ay yarama tuz bastın 3 aylık hamileydim sözde eşimle bir de yeğenimle alışverişe gittik bir de çok kalabalık merkezi bir yerdi bir sürü millet vardı taksiden indim midem bulanmaya başladı eşime yeğenime anlatmaya çalışıyorum poşet getirin diye ama beni anlamıyorlardı o kadar milletin içinde yolun ortasında kusmustum ay öyle bir utanma yok nasıl kızmıştım eşime
tarafından
Ay bende 13 haftalık hamileyim yanımda poşet vardı ama bı anda oldu inemedim dolmustaydim kızımda yanımdaydı titreyerek indim dolmuştan
(3,598 puan) tarafından
Ayy kötü olmuş yaa bende öyleyim kolay kolay cikramam  titreme gelir bayilicak gibi olurum
tarafından
Evet kuzum en garibime giden de kimse iyi mısın diye sormuyor ben olsam birine yardım etmeye çalışırım 2 yaşında daha kızım okuz gibi bakıyorlar bayilsam kaldirmazlardi herhalde
(3,598 puan) tarafından
Dengesizler ya merhamet kalmamış ki
0 oy
(135,674 puan) tarafından

ilk ucaga bindigimde birden fışkırtmistim öndekinin saći batmisti :( 

tarafından
Ovv bende dolmuşta çıkardım her yer battı ama elim ayagim titredi kimsede iyi mısın demedi 2 yaşında kızımla zar zor indim titreyerek
0 oy
tarafından
Abim ve nişanlısıyla gelinlik bakmaya gidecektik arabada kustum ama Allah'tan yanımda poşet vardı
tarafından
O kadar fena değilmiş canım ben dolmuşta kustum baya kalabalıktı 2 yaşında kızım yanımda olmasa inecektim ama yol islekti o yüzden inemedim poşette vardı ama bı anda oldu hersey

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 490 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 625 göst.
0 oy
7 cevap 551 göst.
5 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyazgul47 (213 puan) tarafından soruldu

411,421 soru

12,384,829 cevap

43,452 kullanıcı

Kategoriler

...